Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 17-18 éves lányként normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17-18 éves lányként normális a nag, szexuális étvágy?

Figyelt kérdés
Szóval a helyzet az hogy a sulimból 2 sráccal is kialakult szexuális-talán érzelmi kötődés. Tudom, hülyeség lenne lefeküdni velük valahol, mert mégis egy iskola, pletyka, stb..viszont nagyon vágyom rájuk és szivesen szexelék velük..az egyikkel már volt egyébként csók és fogdosás, azt nem bántam meg amúgy. Mit tegyek?
ma 16:48
 1/8 A kérdező kommentje:

nagy*

[elnézést]

ma 16:48
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Szűz vagy még? Szerintem az egyikükkel összejönni oké, ha egyszerre kavarsz mindkettővel, annak lehet negatív híre
ma 16:58
 3/8 tejjelkifili ***** válasza:
8%
Hármas a suli wc-ban bébi és megyek én is.
ma 17:00
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Ebben a korban teljesen normális ez a vágy!
ma 17:01
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Igen normális.
ma 17:20
 6/8 Rex Hunter ***** válasza:
83%
Teljesen normális, szerintem mindenki így volt ebben a korban. A kor előrehaladtával csökken majd, ahogy férfiaknál is. De több tényező befolyásolja (pl. Hangulat, tesztoszteronszint, alvásminőség, energia szint, vàgyfokozó). Én màr idősebb vagyok, de vannak olyan időszakok, hogy egész nap àll a farkam.
ma 18:29
 7/8 anonim ***** válasza:
78%
Normális...f
ma 18:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Normálisnak normális, hogy a vágyaid feltörnek, de ne hidd, hogy a pasik utána ugyanúgy embernek kezelnének és nem egy könnyen megkapható riherongynak.
ma 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!