Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik velem? Ez normális?
Figyelt kérdés
Kicsit megijedtem tegnap. Beszélgettem a kiszemeltemmel éppen. Eléggé mély téma jött szóba, de semmi szexuális jellegű. Nincs még köztünk ilyesmi. Max flörtölgetünk, de most éppen nem volt ilyesmiről szó. Tényleg csak komoly témákról beszélgettünk. Én meg azon kaptam magam, hogy teljesen rágerjedtem, miközben olvastam. Szégyelltem is magam utána, ilyen még sosem fordult korábban elő velem. Mármint, hogy sima üzenetekre izguljak.
Volt már valakivel ilyen vagy hasonló?
ma 02:01
1/2 anonim válasza:
Ez egy nagyon béna burkolt csajozós chatszexre invitálós hülyeség, vagy 10 évesek vagytok?
2/2 A kérdező kommentje:
Egyik sem. Nem chatszex, és egy ideje elmúltunk 18 évesek.
ma 02:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!