Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Normális ha ez történik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha ez történik esemény utáni tabletta után?

Figyelt kérdés

Április 4.én hétfőn sajnos 72 órás tablettát kellett bevennem, most kedden azaz április 12.én megjött, szerintem a tabletta miatt mivel a normális menstruációmnak csak 21.én kellett volna megjönnie.

Mielőtt valaki férre értené igen tudom hogy ilyenkor meg kell jönnie viszont ami miatt aggódom az az hogy csak szerda estéig tartott, azaz még mindig tart de már csak barna folyásom van,nem túl sok de nem is nagyon kevés.

Postinor 2-öt vettem be,betegtájékoztatón azt írta normális időben kell megjönnie illetve nagyon picit hamarabb vagy később, interneten is utána olvastam a tapasztalatoknak, másoknak 4-9 nap múlva jött meg és 1 hétig tartott, nekem ehhez képest sokkal kevesebbet. Mit gondoltok?

2022. ápr. 14. 17:54
 1/5 anonim ***** válasza:
23%
Azt gondoljuk, hogy kurvára nem érdekel minket...
2022. ápr. 14. 17:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Ez a gyógyszer egy hatalmas hormonbomba, bele telhet akár hónapokba is, mire visszaáll utána a vérzésed
2022. ápr. 14. 17:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is vettem be sajnos egyszer esemény utánit. Nekem is hosszabb idő volt, 3-4 hónap, mire minden helyreallt. Szerintem ez rendben van nálad, de ha nagyon izgulsz, kell egy nőgyógyaszati kontroll. A bevétel után 8 napra jött meg, ez ok szerintem. Az, hogy kevesebb, a nyalkahártya aktuális stádiumától

Is függhet, tehát ez egy rövidebb ciklus neked, kb a normal ciklusod középső részén jött meg.

2022. ápr. 14. 19:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom igazából az zavar még hogy nem tudom megjönn-e még a rendes időpontban vagy nem. A következő hetekben nem leszek itthon tehát nehéz lesz felkészültnek lenni.
2022. ápr. 14. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Bármi "normális", de 1 hét múlva nem valószínű, hogy újra megjönne.

Miért nehéz felkészülni? Legyen nálad egy csomag tampon/betét, azzal biztosan eljutsz egy boltig, ahol tudsz még venni.

2022. ápr. 15. 02:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!