Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez így normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnapi nap(szombat) alkalmával, párommal szeretkeztünk és elszakadt a gumi, belém élvezett. Anyámmal a nőgyógyászaton kötöttünk ki, ez kb időintervallumban történt (a szeretkezés reggel 8-00, 8-30 környékén, a gyógyszert bevétele meg kb 2-3-4 környékén.) Kaptunk esemény utáni tablettát. Nos azthiszem van egy kis mellékhatása, jött ki belőlem tegnap egy apró fekete csomó de tényleg nagyon apró. Fáj a fejem, fáradt vagyok és fájnak a melleim, feszülnek. Az igaz hogy a vérzésnek egy héten belül kell jelentkeznie? Mármint a menstruációnak? Nektek rendes menstruáció volt egyáltalán, vagy hogy készüljek erre, egyáltalán mi lesz? Félek hogy teherbe esek. Valaki azt mondta már ma meg kellet volna jönnie. :(

L/17

2021. nov. 21. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne izgulj miatta. 24 órán belül bevetted, nem lesz gond.

28/F

2021. nov. 21. 20:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi is jártunk így, 24órán belül bevettem az esemény utánit. Én nem véreztem utána semmit,nem voltam rosszul, igazából mintha mi semtörtént volna. Időben jött meg a menstruációm.
2021. nov. 21. 21:04
 3/7 A kérdező kommentje:

Escapelle-t kaptál?:o

Köszönöm válaszaitok!

2021. nov. 21. 21:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Nyugi, ha fel tudott a készítmény rendesen szívódni akkor NEM leszel terhes. Elég sok mellékhatása van - egy lórugásnyi hormon, a kisebbik rossz elve alapján működik (még mindig jobb mint egy abortusz). Eltérően reagál rá az emberek szervezete, mert nem vagyunk egyformák ugyebár. Van akinek szinte másnapra jön a menses, van akinek pár nap múlva max. egy kis barnázás, van akinek meg szinte semmi.

Tanács: legközelebb csúcstámadás előtt vegye ki a párod egy pillanatra megnézni minden rendben van-e a gumival. Egy gyors szemrevételezéssel eldönthető, rutinmozdulat nem estek ki a "ritmusból".

2021. nov. 21. 21:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Exem azt hiszem ezt kapta amikor mi is hasonlóan jártunk. Elég erős, összezavarja a ciklust. Egyes voltam
2021. nov. 21. 21:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Bármi lehet, az is, hogy időben megjön, de lehet kimarad 1-2 ciklus. Összezavarhatja a hormonrendszered. Minden esetre biztos, hogy nem jön meg tőle azonnal.
2021. nov. 21. 21:57
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!

#1-5 válaszoló: akkor nem félek már annyira.

#4 válaszoló; általában megnézte egyébként azelőtt mielőtt elment hogy lyukas e, most ez kimaradt a pillanat hevében. De legközelebbi jobban odafigyelünk. Köszönöm a tanácsod!

2021. nov. 21. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!