Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ha kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha kapcsolatban vagytok, nektek fontos, hogy a párotok legyen az, akitől megkapjátok a szopást? Vagy úgy is rendben van, ha pl. elenged titeket prostihoz, hogy ő elégítse ki ezt az igényeteket?

Figyelt kérdés
Ha mindenképpen a párotoktól kell ez az élmény, akkor miért?

febr. 18. 19:44
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Másik válaszoló vagyok, de korábban már hozzászóltam. Nálam a szex és a szerelem nagyon szorosan összekapcsolódik. Akit szeretek azt kívánom, mással olyankor nem lenne jó. Van bennem birtoklás vágy is. Akivel egymást szeretjük, abba nem tartozhat bele más. Akit szeretek az hozzám tartozik, erősen a részem. Nehéz gyerekkorom volt sok szenvedéssel, lehet annak a hozadéka ez. De nem tehetek róla. Aki nem érti vagy nem így működik azzal maximum csak a szex miatt tudom jól érezni magam. De az meg nem kapcsolat.
tegnapelőtt 21:50
 32/35 anonim ***** válasza:
Volt egy szeretőm, de belé is elkezdem belészeretni. Mikor éreztem h nem lehet, érzelmileg távol van az rossz volt és utána meg a szex se volt olyan. Nem volt bennem a szikra. Megszakítottuk a kapcsolatot, illetve hagytam megszakadni. Előző voltam.
tegnapelőtt 21:52
 33/35 A kérdező kommentje:
Nem vonom kétségbe, hogy nálad speciel így működik, vannak kivételek az általános tendenciák alól. Bármilyen hihetetlen, én is örülök, ha a szex egy különleges és kivételes dolog lehet köztem meg a másik között, de nem akarom elvenni tőle azt a lehetőséget, hogy megéljen valamit, ami adott esetben hiányzik neki. Ilyen értelemben nem vagyok birtokló típus, ha mennie kell, akkor menjen (ez NEM kötelező, nyilván nemet is mondhat a felajánlásomra), és ha akar, jöjjön vissza. Pont azért, mert szeretem. Szerintem itt van a félreértés.
tegnapelőtt 22:09
 34/35 anonim ***** válasza:
Teljesen megértelek. Én is azt tapasztaltam, hogy nagyon másképp szeret mindenki. Az a fontos, hogy hasonlítsatok és értsétek egymást. Olyanok is vannak aki párcseréznek, vagy szeretőjük van, és mégis szerelmesek egymásba végig. Nem tartom kizártnak, hogy az egy érettebb viselkedés mint az én kicsit kisajátító szeretetem. Lehet, hogy aki így működik, hogy mással is engedi szexelni a párját, az sokkal jobban otthon van a saját lelkében is mint pl én. és ezért mer tokeletesn bízni a másik érzelmeiben. Tehát egyáltalán nem ítéllek el emiatt, nehogy úgy vedd.
tegnapelőtt 23:53
 35/35 anonim ***** válasza:
Én nem várom el senkitől, hogy leszopjon, mert egyáltalán nem hoz tűzbe.
ma 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!