Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az új párom nem borotválja az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az új párom nem borotválja az intim részeket. Hogy lehet 2025-ben, hogy egy 23 éves srác nem borotválja? Fiúk, légyszí borotváljátok az intimet. Aki meghagyja miért teszi? Eddig csak csupasszal volt dolgom.

Figyelt kérdés
Helyes, kedves, romantikus és nagyon jó teste van. Nemrég volt az első alkalom, hogy lefeküdtünk és alig vártam már, viszont amikor lehúzta az alsónadrágját megláttam, hogy milyen iszonyatosan nagy fanszőre van. A felsőteste és a hasa is szőrtelen, de amit a farka körül láttam kiábrándító volt. Persze nem mondtam, hogy nem fekszünk le, de elment a kedvem. Szex közben is nagyon zavart, ahogy a szőr bökdösi a puncimat.

febr. 18. 10:16
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
42%
Én meg azt nem értem, hogy lehet olyan, aki elvárja csaj, hogy a faszi borotválja.... :D Borotválná a csúnya nyavaja... Inkább életembe ne legyen nőm, de akkor se. De ígérem, ha egyszer b#zi leszek, majd borotválom... oké? :D
febr. 18. 19:27
 32/34 anonim ***** válasza:
55%

31-es vagyok még. Ja egyébként a szőrös pina a világmindenség közepe! A legjobb dolog a világon! Aki ezt nem érti, az majd később meg fogja érteni talán, ha mondjuk 13 éves elmúlt.

Én 36F voltam.

febr. 18. 19:30
 33/34 Oldfire ***** válasza:
64%

Ez egy idióta komment kérdező.

Remélem hamar kidob a srác. A fejedet is kopaszra nyírod?

A természet nem véletlenül nőveszt intim helyekre. Amelett mindkettő fajta lehet izgató. De ezért valakit megszólni(főleg ha még a párod is) bunkóság.

Nem vagyok pedofil, hogy csupasz mókusban gyönyörködjek.

tegnapelőtt 06:23
 34/34 anonim ***** válasza:
64%

"Fiúk, légyszí borotváljátok az intimet. "

Ne is haragudj, de nem te fogod megmondani, hogy én mimet, és hogy borotváljam.

tegnapelőtt 10:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!