Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az új párom nem borotválja az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az új párom nem borotválja az intim részeket. Hogy lehet 2025-ben, hogy egy 23 éves srác nem borotválja? Fiúk, légyszí borotváljátok az intimet. Aki meghagyja miért teszi? Eddig csak csupasszal volt dolgom.

Figyelt kérdés
Helyes, kedves, romantikus és nagyon jó teste van. Nemrég volt az első alkalom, hogy lefeküdtünk és alig vártam már, viszont amikor lehúzta az alsónadrágját megláttam, hogy milyen iszonyatosan nagy fanszőre van. A felsőteste és a hasa is szőrtelen, de amit a farka körül láttam kiábrándító volt. Persze nem mondtam, hogy nem fekszünk le, de elment a kedvem. Szex közben is nagyon zavart, ahogy a szőr bökdösi a puncimat.

febr. 18. 10:16
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
89%
Mivel úgy hivatkozol rá mint a párodra, így nemes egyszerűséggel szólj neki, hogy neked jobban bejön ha borotválva van, vagy ha legalább rövidre van nyírva. Ilyen egyszerű. Nem kell ebből nem tudom milyen katasztrófát csinálni. 34/F
febr. 18. 11:12
 12/34 anonim ***** válasza:
82%
Néma gyerek anyja kínja...
febr. 18. 11:15
 13/34 anonim ***** válasza:
90%

Úgy írod, mintha kötelező lenne minden férfinek csupasznak lennie. miért, előírja a Nemzeti Alaptörvény, v mi?

Ezek szerint te nem is őt akarod, hanem egy csupasz testet, neked nem is az ember v a férfi számít, hanem egy vélt társadalmi elvárás egy megfelelési kényszer, önálló elképzelések és értékrend nélkül?

Tudod miért voltál eddig csak csupasz pasikkal? Mert ők leborotválták azért, mert szerintük a nők elvárják. Te pedig azért várod el, mert a férfiak eddig leborotválták. Ez egy ördögi kör, aminek ha így belegondolunk, nincs értelme.

Ez olyan, mint régen a győzike show az rtl-en. Amikor rákérdeztek a szolgáltatónál, h miért gondolták jó ötletnek azt a szert, azt mondta a programigazgató, mert az emberek ezt akarták látni.

Az emberek viszont azért akarták azt látni, mert az ment a tv-ben...

febr. 18. 11:23
 14/34 anonim ***** válasza:
46%

Én borotválom, nekem is jobban tetszik, a nőknek is bejön, higiénikus... szóval kérdező itt nem veled van a baj. ☺️

Szerintem szólj neki, hogy gyorsan kapja le, különben nem lesz furulya szóló 😄

febr. 18. 11:30
 15/34 anonim ***** válasza:
83%

Van akinek úgy tetszik/ úgy kényelmes. Nem csak pasiknál fordul elő, perpill én is szőrös vagyok ott lent mert most nincs párom.

De ha szólsz neki, valószínű fog változtatni.

febr. 18. 11:32
 16/34 anonim ***** válasza:
79%

Ízlések és pofonok.

Az én párom kidobna a leborotválnám a szőrt azért csak minimálisan trimmelek mindenhol. "Valaki a meztelencsigákra bukik és van aki a mackókra"....ezt a párom mondta, tőle idéztem.

febr. 18. 11:32
 17/34 anonim ***** válasza:
88%
Én mindent elfogadok, amit itt leírtatok, egyet nem értek: a szőrtelen mitől lenne higiénikusabb, mint a szőrös?
febr. 18. 11:38
 18/34 A kérdező kommentje:
Szólni fogok neki csak próbáltam megérteni, hogy miért nem alap nála a fanszőr borotválása. Ma már a hónalj mindenkinél az. Nem kell, hogy teljesen csupasz lehet, maradhat nagyon rövid is, de a mostani állapot az nem állapot. Adott egy iszonyat helyes és törődő görög félisten és a családi háttér is rendezett, de ott egy óriás bokor a lába között
febr. 18. 11:54
 19/34 anonim ***** válasza:
29%

27 éves vagyok, eddigi életem során kb fele-fele arányban feküdtem le lányokkal akiknek épp tetszett vagy kifejezetten nem tetszet a "csupasz kuki". Pedig a méretem sztem okés, vagy inkább átlagos (17 cm) mégis többször kaptam meg szőrtelenül, hogy túl kicsi, mint amikor épp szőrös volt. Ami azért eléggé önbizalomromboló. Idővel rájöttem, hogy a csupaszt könnyen azonosítják a kis mérettel szóval oda tényleg nagy péló kell (20+cm).

Összességében a lányok nem könnyítik meg az férfiak dolgát. Mi legalább egyöntetűen a csupasz puncira szavazunk.

Szóval lányok, ti meg döntsétek már el mit akartok! Bár ez az élet más területeire is igaz!

febr. 18. 11:54
 20/34 A kérdező kommentje:
Nekem úgy kényelmes, ha neki borotvált. A látványon kívül zavart szex közben ahogy a szőre bökött és csiklandozott
febr. 18. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!