Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg jobb a szex egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg jobb a szex egy ducibb, husisabb lánnyal?

Figyelt kérdés
Van tapasztalatotok?
febr. 16. 22:24
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
77%
Ízlés kérdése. Nekem vékony nőim voltak, aztán rájöttem, hogy milyen eszméletlen jó duci csajokkal, nagy cickók, stb. Barátnőm ilyen. De mindenkinek más jön be.
febr. 17. 06:40
 22/37 anonim ***** válasza:
54%

Semmi köze annak,hogy duci vagy nem duci.

A szex minősége nem a testalkat,a szakáll,magasság,vagy a szemszín fügvénye.

Hogy lehet ekkora baromságokat összehordani?

febr. 17. 07:52
 23/37 anonim ***** válasza:
78%
174/48 kiló --- te jó ég. BMI kalkulátorral "súlyos soványság", értsd anorexia. És erre vág fel valaki. :((
febr. 17. 08:05
 24/37 anonim ***** válasza:

Megmondom az őszinteséget, nem tudom. Nem, mert fogalmam sincs milyen körméreteket kéne elképzelni a leírás alapján. Egy kép segítene. Arc nélkül is jó, úgyis most az alkatról van szó.

Voltam vékonyakkal, normál alkatúakkal, és olyan nővel is, aki túlsúlyos volt. Sőt voltam egykoron nagyon tulsúlyossal is, aki lefogyott. Nagyobb testnél az a kellemes, hogy egészen mélyre tudom ereszteni a fullánkomat.

Illetve hormonális hatások miatt náluk gyakrabban van, hogy szép nagyra nő a csiklójuk, és nekem az nagyon tetszik :P Igen, a csiklóra gondoltam. Most is vágynék rá

febr. 17. 09:06
 25/37 anonim ***** válasza:
0%

#20: rá van írva XD akkor szerinted csak ráírják és nincs is benne? XD

Gumicukor!

Te vagy hülye XD

Jó szívrohamot és cukorbetegséget neked :D

Képzeld én is sportolok izomagy :'D

febr. 17. 11:00
 26/37 anonim ***** válasza:
0%
#23 te is csak a hülye orvosoknak hiszel, akiknek azt kell mondaniuk amit a pénz irányít? ;) a soványság meg amúgy nem anorexiát jelent, nézd már meg mit jelent, mielőtt össze vissza beszélsz. segítek, TESTKÉPZAVAR
febr. 17. 11:01
 27/37 anonim ***** válasza:
0%

BMI = 15.9 kg/m2 (6%, Healthy weight) <- EGÉSZSÉGES TESTSÚLY

[link]

febr. 17. 11:05
 28/37 anonim ***** válasza:
55%

26

A "súlyos soványság" márpedig anorexia. NINCS a normál tartományban. A normál tartomány 18,5 - 24,99.

És nehogy azt hidd, hogy egy csontvázkára irigykedem, ti. én is nagyon magas és nagyon vékony vagyok, alig van hús rajtam, a fenekem eltűnt, a combjaim-karjaim pipaszárak, mellem alig van, a hasam teljesen lapos és a BMI-m, kapszkodj meg "enyhe soványság". De pár hete még "mérsékelt soványság" kategóriában voltam.

Ne okoskodj, mert nincs hozzá eszed.

febr. 17. 11:31
 29/37 anonim ***** válasza:
29%

Gyerek, akkora noob vagy, az anorexia nem súlyos soványságot jelent! Először is, az anorexia egy komplex mentális és fiziológiai zavar – nem csupán egy vékony test megnyilvánulása. Ha a tested 16–17 BMI-t mutat, és te jól érzed magad, az nem azt jelenti, hogy egészségtelen lennél, hanem azt, hogy a szervezeted optimálisan működik. A mai tudomány azt bizonyítja, hogy minden fölösleges zsír csak akadályozza az anyagcserét és a hormonális egyensúlyt, így egy alacsonyabb testzsírszázalék mellett a metabolikus folyamatok hatékonyabban működnek. Szóval ne okoskodj, te köcsög, mert az igazi egészség nem a sztenderd BMI-skálán mérhető, hanem azon, hogy a tested a lehető legjobban működik!

Szóval lehet, hogy te anorexiás fadarabnak nézel ki, egészségtelen vagy és nem érzed jól magad a bőrödben, esetleg minden hónapban durva menstruáció előtti időszakokat élsz át (most is), mert hormonálisan nagyon nem vagy jól, de nem minden vékony lány ilyen. Páromnak pédáu gyönyörű, kerek feneke van, és nagy kerek 75B/C mellei, karcsú dereka, lapos hasa és nagyon szép vékony lábai vannak. Minden nap jókat eszünk, sokat mozgunk, túrázunk, és minden nap nagyon nagyokat szexelünk, nem vonunk meg magunktól semmit se ;)

febr. 17. 12:40
 30/37 anonim ***** válasza:
56%

Azért gyerek nem vagyok, Kiscsillag.

Pont lesz.rom, hogy milyen az anorexiás párod. Légy vele boldog, kis noob.

febr. 17. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!