Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A husisabb nők (átlagban)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A husisabb nők (átlagban) tényleg hamarabb mennek el szex közben?

Figyelt kérdés
Vagy ilyenre nem lehet általánosítani? Én csak az eddigi tapasztalataim alapján vettem észre hogy akik 80++ voltak azok volt hogy 10perc alatt(csak írtam egy időt) többször is elmentek de akik vékonyabbak/átlagosak voltak azoknak átlagosan több idő is kellett. Nektek mik a tapasztalataitok ezen a téren?
2022. jan. 28. 06:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi összefüggés nincs az orgazmus és a testalkat között.
2022. jan. 28. 06:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Nos, bár ez nem ettől függ, de eddig volt 3 husisabb barátnőm és ők eléggé hamar eltudtak élvezni. Az egyik 155 centi volt és 75-78 kiló között mozgott a súlya. Volt, hogy két perc alatt eltudott élvezni, huvelyileg nem tudott, csak csikló izgatassal elélvezni. A másik olyan 160 centi körüli volt és ő olyan 78-83 kiló között mozgott a súlya, ő sem tudott hüvelyileg elélvezni, de viszont ő csikló izgatás hatására orgazmusnál spriccelt, ez szex közben 5-15 perc után jött, mikor szájjal kenyeztettem akkor kb 2-3 perc után már spriccelt. A harmadik barátnőm 165-167 centi volt ha jól emlékszem és 114 kiló volt, később lement 75-80 kilóra. Ő képes volt hüvelyileg is elélvezni akár 2-3 perc után is. Ujjazva még hamarabb elelvezett, elég volt ha őt ujjal ujjaztam fél percig és már el el tudott élvezni. Illetve volt egy nagyon extrem súlyban lévő lány is, akivel végül nem lett szex, de elmondása szerint ha jól csinálják neki akkor nagyon hamar eltud élvezni, egy 20-40 perces aktus alatt akár 3-4 orgazmusa is szokott lenni. Ha nagyon gyorsan kell a csúcsra jutni akkor 5-10 perc is elég neki. Sajnos nem tartott addig a beszelgetes, hogy kideritettem volna, hogy ez most hüvelyi, vagy csikló orgazmus ez a lány 150 centi magas volt és olyan 130-140 kiló körül volt.

Nekem ilyen tapasztalataim voltak/vannak a husisabb lányokkal.

Bár egy közös volt ezekben a lányokban, az, hogy mind nagyon jól ismerte a testét.

2022. jan. 28. 09:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Bár én csak 70 kg körüli vagyok a 174 cm-es magasságomhoz. Nem feltétlenül élvezek el hamarabb, szerintem nincs összefüggés. 50 kilosan is nagyjából ugyanannyi volt...
2022. jan. 28. 12:26
 4/4 anonim ***** válasza:

A kb 11 nőből akivel eddig dolgom volt 5 volt nem molett, teltkarcsú. Röviden jellemezve, egy katasztrófa a szex velük. Nem jó, nyomom valahol, kényelmetlen neki, nem élvezi, nem tud elélvezni, stb. Szerintem ennyi elég is.

Viszont a telt, molett lányok mind egytől egyig életvidámak k. Mosolyog, örül az egész arcuk, ránézel és kész vagy!

Feleségem 165cm és kb. 70-72kg. Az egész nő egy egybefüggő erogénzóna. Csak hozzáérsz és már robban is! Öt persz alatt kinyalok belőle minimum két orgazmust. Úgy szopik, mintha az élete múlna rajta. Gong nélkül levesz torokra és felnéz rám azokkal a vidám mosólygós szemeivel és már el is élveztem. Ja! Imádja a gəcit, fogyasztani! Fél óra alatt kibªszok belőle 4-5 orgazmust. Azt az igazi egész nő remeg spriccel. Úgy szorít, húz magára, magába, mintha világ vége lenne. A popsija szűk ugyan de jól dugható, és igényli is. Pár perc ujjazás, bekenem krémmel és lehet tolni mint a punciba. Élvezi, kellemes neki, de sajnos így még nem élvezett el. A cickók b-sek, feszes. A bimbók peckesen, hegyese állnak. Mesimogatom, rámarkolok, nyalom, szívom és az egész nö remeg, nyög. A cickó izgatástól orgazmusa van. Televerem és szó szerint a səggem is kinyaja! Tény hogy vannak igényei, ahogy nekem is, és ezek passzolnak.

Egyszerüen csodálatosak az ilyen nök! A többi hasonló nőről is nagyjából ez mondható el.

febr. 17. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!