Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Nagy átlagban mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nagy átlagban mennyi dugás kell nektek, hogy szex közben orgazmusotok legyen?

Figyelt kérdés

Vagy inkább a technika a fontos? A barátnőm még sosem élvezett el tőlem, se dugás közben, se nyalástól, ujjazástól. Gyanítom, hogy kevés neki, amíg bírom, de nem akarja beismerni.

Szóval írjátok le, kb mennyi lehet az ideális, ami után már biztos orgazmusa lenne?

2020. dec. 17. 18:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
46%
elég ha beteszi
2020. dec. 17. 18:10
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Az én páromnak semennyi idő sem elég, mert nincs hüvelyi orgazmusa akár mennyit dugja akárki, csak csiklós. Így simogatom a csiklóját szex közben vagy ő magának. Így már csak 1-2 órát szokott “gyötörni” mert hosszasan szereti élvezni a szexet.
2020. dec. 17. 18:18
 3/12 A kérdező kommentje:
Az enyém vibrátorozni szokott otthon, azt tudom, de azt is beismerte, hogy képes a hüvelyi orgazmusra, mert volt már neki bőven, mással persze. Az, hogy 1-2 órán keresztül, az azt jelenti, hogy ennyit kell "reszelni" a csajt, mert csak ez jó neki, ha orgazmusa sincs? Azért rám nézve ez elég aggodalmas :))
2020. dec. 17. 18:22
 4/12 anonim ***** válasza:
55%
Igen!! Nettó 60 percig ha nem reszelem, kiakad hogy ez mi volt...
2020. dec. 17. 18:26
 5/12 anonim ***** válasza:
56%
Képes vagyok hüvelyi orgazmusra, de csak ritkán sikerül. Magát a behatolást imádom, így nekem a 1,5-2 óra simán mehet pár perces pihenőkkel. Szerencsére a pasim bírja az iramot.
2020. dec. 17. 18:30
 6/12 anonim ***** válasza:
47%
15-20 perc
2020. dec. 17. 18:41
 7/12 anonim ***** válasza:
35%

mondjuk inkabb az a resze aggaszto, hogy se nyalastol, se ujjazastol nem elvezett meg el. azert a legtobb nonel ezeket nem kell tul sokaig csinalni - ha ugyes vagy. szex kozben nem olyan egyszeru elvelvezni, persze ott is sok mulik a ferfi technikajan es nem is annyira ido kerdese, ha nem 5-10 percig tart..

de lehet van benne valami blokk, ami miatt nem tud veled sehogy sem elelvezni. ez belso dolog, es nem technika kerdese akkor.

2020. dec. 17. 18:42
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem sincs hüvelyi orgazmusom. Élvezem a szexet, de orgazmus csak oráltól lehetséges nekem.
2020. dec. 17. 18:55
 9/12 A kérdező kommentje:
És hiába nincs orgazmus, az 5 perc nettó szex nem elég gondolom.
2020. dec. 17. 19:26
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik nőnek sem elég... tanuld meg minimum 15 percig húzni... a legjobb technika (azon kívül, hogy ha nem bírod, leállsz), hogy közben teljesen másra gondolsz... pl vedd végig a garázsban a szerszámokat, vagy telepíts fejben Windowst vagy ilyesmi.
2020. dec. 17. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!