Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy olvastam hogy szex közben el lehet érni a csikló orgazmust úgy, hogy mégsem nyúlok kézzel magamhoz. Hogy lehetséges ez? (hüvelyi orgazmusom nincs) l
Figyelt kérdés
2020. nov. 6. 07:10
1/10 anonim válasza:
Szerintem misszionárius pózban hogy a pasi az ágyéki részével dörzsölni izgatni tudja a csiklódat miközben benned van....
2/10 A kérdező kommentje:
Az az egy póz amit a pasim nem csinál.
2020. nov. 6. 07:31
3/10 anonim válasza:
Sajnos akkor itt a probléma!Pedig nagyon Joó tud lenni,mert nekem is volt olyan barátnőm akinek nem volt hüvelyi orgazmusa de ilyen pózban simán lett neki!Próbálj beszélni vele hogy neked úgy jobb lenne vagy próbálja ki veled,hátha bejön... #1 es voltam
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2020. nov. 6. 07:39
5/10 anonim válasza:
Nagyon szívesen!Remélem sikeres lesz nálatok is és örülök hogy segíthettem!!
6/10 anonim válasza:
Próbál lovaglóban, akkor is oda tudod dörzsölni a csiklódat a fiúd ágyékához és azt még Te is irányítod.
7/10 anonim válasza:
Lovaglóban, es kutyusban is szokasom jatszani a csiklóval. Gyalorlatilag igy egy perc alatt el lehet elveztetni a legtobb lanyt. Csodalkozom hogy ez itt fel sem merult.
8/10 anonim válasza:
Lovaglóban (akár elölről, akár hátulról) simán tudod magadnak is csinálni, és a pasid is imádni fogja nézni :) Szemből lovagolva persze ő is csinálhatja, de úgysem fog arra figyelni :)
Kutyában is lehet, de az kicsit kényelmetlenebb.
A legjobb, ha hanyatt fekszel, lábait szét és fel, amennyire tudod, és pasid nem rád fekszik, csak félig térdelve hatol be, lábaidra fekve. Így mindketten jól eléritek a csiklót is, és jó mélyre is tud menni közben :)
9/10 anonim válasza:
Lovaglóban neken majdnem mindig van csiklóorgazmusom, ugy h hozza sem èrek
Volt màr olyan is h egyszerre èlveztem el csiklóba is meg hüvelybe is
10/10 anonim válasza:
Lovagloban vagy missziben nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!