Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg jobb a szex egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg jobb a szex egy ducibb, husisabb lánnyal?

Figyelt kérdés
Van tapasztalatotok?
febr. 16. 22:24
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
#10 azért mert azt hiszik a dundikat lábtörlőnek használhatják. Szemét megalkuvó incelek. De azért az vigasztal, hogy a való életben ezek hamar kipontozódnak
febr. 16. 23:04
 12/37 anonim ***** válasza:
39%
Van tapasztalatom és sokkal jobb egy vékony lánnyal, minden téren! Szárazabb a bőre, nem izzadnak úgy a vékony csajok, mélyebbre be lehet dugni, mert nincs útban a combja, segge. Jobb fogdosni mindenhol, mert nem a zsíros hájas narancsbőrt érzem, hanem a formás kis dolgait. Bár fura, de a 174/48-as jelenlegi páromnak van a legnagyobb melle :D de nagyon szép a formája és nem lóg! míg a dagadtaknak lóg, nincs formája, olyan mint egy szétfolyó tejeszacskó XD ehelyett ez olyan mint két mmm nagy stresszlabda XD Ezen kívül sokkal könnyebb felemelni a testét, fenekét, arrébb rakni, felemelni az egész nőt, illetve ha ő van rajtam, akkor nem érzem azt hogy kilapulok XD
febr. 16. 23:16
 13/37 anonim ***** válasza:
72%
#12 te meg a másik végletű incel vagy. Nincs neked csajod. 174cm mellé 48kg már bőven ANOREXIA
febr. 16. 23:24
 14/37 anonim ***** válasza:
38%
Nem az, most is befalt egy nagy adag sajtos tejfölös tésztát és repetázott is. Majdnem annyit megevett, mint én, aztán cukros energiaital, és most együtt eszünk gumicukrot. Mi csak nem vagyunk dagadtak. Amúgy én 181/68kg vagyok, ha ez számít :D nincs rajtam zsír ;)
febr. 16. 23:27
 15/37 anonim ***** válasza:
61%
Hát téged még el is hiszlek, hogy nincs benned zsír. Kár, hogy az agyvelő is zsíros cucc (lenne, ha lenne).
febr. 16. 23:34
 16/37 anonim ***** válasza:
65%
#14-es szall nem vagy dagadt, de egészségtelen szarok vagytok magyarán akik tömik a szennyet magukba. Attól mert hogy nem híztok még lehet aztán egyéb más ott. Vékony ember is beteg nem is kicsit.
febr. 16. 23:43
 17/37 anonim ***** válasza:
10%

Mi nem vagyunk betegek. A gumicukorban mi egészségtelen van mondd csak?

És a sajtos tészta? Mondom az összetevőit: Durumliszt, 12%os tejföl, igazi vaj, frissen őrölt bors és frissen őrölt szerecsendió, só, parmezánsajt, alakorliszt (ez van itthon, ebből csak 1 kanál ment bele), friss bio fokhagyma... asszem ezekből készítettem itthon. Nem égett le és isteni finom volt. [link]

Az energiaital is egészséges, de ti dagadt gyógyszergyárak szavait hívó emberek, azt se tudjátok, mi az igazság XD

febr. 16. 23:55
 18/37 anonim ***** válasza:
hívő*
febr. 16. 23:56
 19/37 anonim ***** válasza:
0%
Fúj dehogy
febr. 16. 23:58
 20/37 anonim ***** válasza:
80%
Az energiaital egészséges mert rá van írva 12 féle vitamin? Gumicukor? Bár igazából tök mind1 mit írsz. Hülyékkel nem éri meg veszekedni mert úgyis csak papolni fog a saját igazáért. Jó szívrohamot és cukorbetegséget a továbbiakban! Üdv egy: sportoló, izmos 92 kilos normális férfi. Téged szoktalak felemelni súlyban az edzőteremben. Egyikben téged másikban a nem létező barátnődet :D
febr. 17. 00:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!