Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyan szűz nőt lehetlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan szűz nőt lehetlen találni, aki nem enged a vágyainak, mert komolyat akar és ugyanilyet keres férfiban?

Figyelt kérdés

ma 15:52
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

19: Azért mert te máshogy gondolod, még nem kell belelátni olyat, amiről szó sincs. De ez az éttermes példa például erősen magyarázatot követelne...

Nekem óriási dolognak számít a szex, mármint hogy a legerősebb összekötő erőnek tartom, ennél közelebb nem lehet kerülni a másikhoz. Épp ezért csak olyannak akarom csinálni akiről azt érzem, hogy ő tökéletesen engem akar épp úgy, ahogy én őt. Aki csak felszínesen tekint a szexualitásra, az soha nem fogja ezt megérteni, valószínűleg ezért nem sikerül nektek sem.

ma 17:32
 22/33 anonim ***** válasza:
64%
Aztán ha évek múlva kiderül, hogy mégsem illesz össze az adott emberrel vagy már nem működik a párkapcsolat? Akkor mi lesz?
ma 17:35
 23/33 A kérdező kommentje:
20: Nekem ez ott kezdődött, hogy tizenévesen semmibe se mentem volna bele, mert nem érzem magam késznek rá, pont a korábban kifejtettek miatt... Csak később (huszonévesen) érettebb fejjel tudom megítélni a saját és partnerem vonzalmának hátterét és alapjait.
ma 17:36
 24/33 anonim ***** válasza:
64%

Akkor dobj a leírtakat plusz tíz évet, a mondandóm nem változtat. Mi a probléma ezzel?

ma 17:37
 25/33 A kérdező kommentje:
22: Ehhez kell az egyforma szándék és érett, komoly gondolkodás. Önmagunk ismerete és a másik kiismerésére szánt idő.
ma 17:37
 26/33 A kérdező kommentje:
23: Azt hiszem az előző erre is válasz.
ma 17:38
 27/33 A kérdező kommentje:
Bocsánat 24!
ma 17:39
 28/33 Eric Griffin ***** válasza:
82%

#21 ha egy lány enged a vágyainak akkor már nem lesz szűz. Itt a magyarázatod.

Másik, király számodra a legfelsőbb összekapcsolódás meg mindenféle ehhez köthető baromság a szex. Pont az ilyen emberekből lesznek azok, akik egyszer megtapasztalják milyen, nem úgy sül el, mint ahogy azt várta volna élete szerelmétől, aztán lyukról lyukra jár, mert otthon nem kapja meg azt a csodálatos összekapcsolódást. A szex csak szex bmeg. Teljesen máshogy éled meg azzal akibe szerelmes vagy, mint azzal akiben nem. Nem szűznek kell lenni ahhoz hogy valakivel összekapcsolódj, hanem szerelmesnek. Te a szüzességet keresed kapcsolódási pontként.

ma 17:42
 29/33 anonim ***** válasza:
64%

Nem éppen, mert az önismeret egy folyamatosan változó és fejlődő dolog. Nem tudhatod, hogy tíz év múlva milyen leszel és akkora milyen partner illene hozzád, mert lehet annyit változol ezidő alatt, hogy már nem összeegyeztethető a jelenlegi (onnan tekintve múltbeli) éneddel és annak (párkapcsolati) döntéseivel. Hiába ismered tökéletesen magadat és a párodat, bizonyos esetekben nem összeegyeztethető az együtt maradás, több értelme van békében elválni és esélyt adni valami (valaki) újnak.

Kérdező, mi lesz akkor, ha idén megtalálod az akkor tökéletesnek tűnő párodat, de tíz év után szétmentek (lényegtelen, hogy miért)? Soha többet nem fekszel le senkivel? Soha többet nem leszel szerelmes? Elzárnád magadat annyi jótól? Eh, te dolgod.

ma 17:42
 30/33 A kérdező kommentje:
28: Ezt jó összekeverted, a rántotthús példája pont az ellenkezőjét szimbolizálja. A rántotthús nem is az, ha nincs rajta panír, de a szűz nő a vágyaitól függetlenül is az. Nekem nem menne már mással, ezért keresek olyat, aki szintén ilyen szexuális beállítottságú. Ebben benne van az is, hogy a szexet is eszerint értékeljük, tehát annak tényleges milyensége miatt biztos nem mennénk szét. Fantáziákat meg már előre lehet tisztázni, ha eltérőek akkor felesleges belemenni bármibe is. Ez lenne a 29-re is a válasz. Meg az, hogy elköteleződés a legmélyebb őszinteséggel, elsősorban magunk felé.
ma 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!