Ha egy férfi csak akkor szidhatja a feministákat, ha valójában egy incel, akkor egy feminista ugyanilyen alapon szűz illetve férfigyűlölő, igaz?
Sűrűn látom, hogy amikor kétségbe vonja valaki a feministák karrier és pénz hajszolása iránti vágyát és elsődlegesen a gyereknevelést, a család biztonságának megteremtését helyezi előtérbe mint női feladatot, mindig felmerül részükről az incel illetve nőgyűlölő jelző, pedig Kovács Ákosról például ezek nehezen mondhatóak el.
Ha viszont egy férfi incel meg nőgyülölő csak azért, mert vitatkozni mer velük, akkor ugyanilyen alapon a feministáknak is férfigyűlölőnek illetve szűznek kell lenniük, akik csak azért pattognak, mert egy férfinek sem kellettek, ugye?
Egy férfi sosem tudna annyira gyülőlni egy nőt mint a nők.Zsigeri frusztráltság tör elő azokból akik feminizmus nevében kardoskodnak.Minden nőben megvan a hajlam afféle ösztönös nőstényi kegyetlenségre.Ez szerveik túlzott érzékenységével magyarázható.Ez nem más mint kihívás a fenyítésre.
Titkon minden nő a férfi bosszújára vágyik.
Ez persze bár nem szükségszerűen de sajnos a nyugati kultúráknak hála bűntudathoz és az abból fakadó önostorozáshoz vezet.
Innen fakad a feministák öngyűlölete.
Hogy lehetne bármikor is egyenlőség amikor a nőknél van az összes p#nci?
A férfiaknak esélyük sincs...
8: az egyenlőség soha nem valósulhat meg teljesen: én pl. nem vagyok olyan szép mint más, ekvesebb pénzem van, alacsonyabb vagyok, tólószékes vagyok, paranoiásabb vagy stb.
A másik nagy probléma vele, hogy bármikor érezhetem úgy, hogy nem vagyok egyenlő. Például kamu statisztikákra való hivatkozással, ami a feminizmus esetében a wage gap: nagyon szeretnek száraz adatokat összeadni, és enm vizsgálva pl. azt, hogy az adott munkakör mennyire biztonságos, mennyit kel túlórázni. Szerintük kb. az óvónőnek is annynit kellene keresnie, mint a cégvezetőnek. Kommunizmus.
9: röviden és lényegre törően ja. :D Párválasztásban is mindig a nő dönt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!