Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Menopauza után visszatérhet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menopauza után visszatérhet még a nő szexuális vágya vagy felejtsem el és keressek szeretőt? 46 F

Figyelt kérdés
ma 14:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ez csak a papucsférjek problémája. Egy normális férfi tud az asszonnyal akkor is szexelni, ha neki nincs kedve hozzá. Meg kell csak győzni, hogy ez nem csak a kedvtől függ.
ma 16:27
 12/21 anonim ***** válasza:
53%

A szexet nem lehet erőltetni. Vágy nélkül nincs szex. A síkosító sem megoldás, a rábeszélés sem az. Aki így csinálja, az egy erőszakos barom. Akkor lehet szexelni, ha mindkettő önszántából beleegyezik, máskülönben párkapcsolati erőszak lenne.

Mellesleg ki a fenének van kedve olyasvalakivel szexelni, aki nem kívánja őt viszont?

ma 16:31
 13/21 anonim ***** válasza:
53%
11.: amiről te beszélsz a prosztó-proli férfi. Nem tudom az mitől jobb mint az aki foglalkozik azzal, hogy ne erőltessen rá a nőre dolgot amit nem akar.
ma 16:34
 14/21 anonim ***** válasza:
Nálunk van szex akkor is, ha épp nem kívánom "úgy" és ez egyáltalán nem probléma. Természetes része a kapcsolatunknak, hogy kellő gyakorisággal egymásba bújunk. Az intimitás akkor is fontos, ha már a vágy nem ég mindíg úgy. Szeretjük egymást és ez is egyfajta kívánás, még ha az a fajta vágy, ami fiatalon volt, ma már csak ritkán van. De ettől függetlenül teljesen természetes, hogy beengedem. Ő is megtesz nekem sokmindent az életben, nem értem, hogy miért nagyobb áldozat ez, mint mondjuk hogy kijön értem kocsival a vasútállomásra, vagy megcsinál nekem valamit, ami nekem fontos. Tudom hogy szeret és ez is egyfajta kifejezésmódja a szeretének, hogy kíván. Ha egy nő elutasítja a párját ilyen hosszú távon, ott más tekintetben is komoly gondok vanna a házasságban. Hagyni magad, hogy szexeljen veled az, aki szeret amúgy, semmivel sem nagyobb áldozat, mint megszerelni a csapot. Egyszerűen nem is értem, hogy ez miért okoz ekkora gondot sok nőnek. Olyan nehéz dolog, annyira fárasztó? Miért gond pár percre hagyni, hogy a férjednek is jó lehessen? Hogy lehet ennyire önzőnek lenni?
ma 16:46
 15/21 anonim ***** válasza:
#13: És amikor a nő az élet más területén erőltet rá dolgot a férfira, amit nem akar, akkor az miért van rendben?
ma 16:48
 16/21 anonim ***** válasza:
7 nő vagyok én akkor dugok amikor akarok és nem akkor mikor kényszerítenek rá
ma 16:51
 17/21 anonim ***** válasza:
15, az erőltetés egyik fél részéről sincs rendben, de ez akkor sem úgy működik, hogy ha ő rámerőlteti, hogy vigyem le a szemetet, akkor cserébe megdugom ha akarja ha nem.
ma 16:57
 18/21 anonim ***** válasza:
#16: Na ez a baj. (Meg, hogy az ilyen nőket elviselik a férfiak.) Hogy akkor van dugás, amikor a nő akar, de amikor a férfi akarja, akkor kuss van. Ez aztán az igazi nemi egynjogúság. Hát tudod, ha nekem ilyen nőm lenne, az repülne, de rövid úton. Nem lenne neked sem dugás, amikor akarod. Szomorú, hogy ennyire becsicskulnak egyes férfiak.
ma 16:58
 19/21 anonim ***** válasza:
#17: Miért, mi a különbség? Miért és miben nagyobb szívesség hagyni magad, hogy a párod, aki elvileg szeret boldog lehessen, mint levinni a szemetet?
ma 16:59
 20/21 anonim ***** válasza:

#19: A szemétlevitel, házimunka, alapvető dolog, akkor is meg kellene csinálnod ha egyedül élsz, ha meg családban, akkor nem is kérdés, hogy megteszed anélkül, hogy bárki megkérne rá. Te veszel benne részt meg a szemét, ami egy élettelen dolog. A szex viszont két ember kölcsönös akaratán alapul, nem triviális, nem kötelező és nem lehet erőltetni. Összesen ennyi a különbség, de ha ezt magadtól nem látod, akkor ezután se fogod belátni, mert egy érzékelten tuskónak neveltek.

48/F

ma 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!