Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megneztem egy filmet, amiben a lany ket fiuval volt. Azota ez visszatero almom, ami fel is izgat. Baratom van es mellette is szoktam igy kelni. Miert van ez?
Figyelt kérdés
Valahogy felul tudom irni hogy ne almodjak ilyeneket? Vagy elmulik? Vele szemben kellemetlennek erzem.2024. márc. 25. 15:58
1/4 anonim válasza:
Ez csak álom nálad, de tudat alatt izgat és semmi gond ezzel.
3/4 anonim válasza:
Természetes dolog!
Felizgat hogy ketten dolgoznak meg! Próbáld ki a pároddal!
Ha elzárkózik akkor másokkal!
Sajnos ez nem fog elmúlni amíg meg nem tapasztalod!
Lehet utána soha nem kell majd!
4/4 anonim válasza:
Egyelőre élvezd és gondolj erre mikor együtt vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!