Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, milyen érzés mikor feláll, de aztán nem történik semmi, és visszatér nyugalmi állapotba?
A volt barátomból annyit sikerült kiszedni, hogy “semmi extra”.
De pl nagyon tetszik a csaj, megcsókolod a randin, feláll, de aztán ennyi, beszélgettek tovább, stb, és nyilván egy idő után lelankad. A randi után otthon kivered? Azért mert felizgatott a lány? Vagy ez így milyen érzés?😅 Kellemetlen? Csak mert ha az, akkor az eléggé nem jó!:(
20L Köszi a válaszokat, nagyon érdekel.:)
Hát nagyrészt a volt barátodnak kell igazat adnom...
Nyilván helyzet függő ez, ha a te példádat vesszük alapúl hogy egy ilyen esetben egy kicsit feláll aztán lelankad az tényleg semmi extra. Sosem volt olyan hogy csak azért vertem volna ki mert valamikor korábban felált. Viszont ha pl szex közben lenne ez hogy valami miatt abba kell hagyni akkor azért az már tényleg szar érzés😅 ott utánna lehet kézzel kell rásegíteni a dologra..
20/F
Kb semmi extra.
Miért milyen, amikor bizsereg a nuni, esetleg nedves is, aztán semmi...?
#4 nyilván szingliként nincs ezzel semmi baj, de tartós kapcsolatban azért néha zavaró tud lenni.😅
#5 én ezt nem szoktam úgy érezni, néha séta közben, stb, feltűnik, hogy nedves lettem. De van hogy csak mikor mosdóba megyek, akkor veszem észre.😅
Ha csak úgy feláll rövid időre és lelankad akkor semmi különös.
De ha sokáig merev, ha sok inger ér, akkor egy idő után ha nincs kielégítés, akkor el kezdenek fájni a herék/alhas, ami csak kiverés után szűnik meg rá kisidőre.
De ehhez tényleg hosszantartó izgalmi állapot kell.
Tanúsítom #7 válaszát!
100% úgy van!
39/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!