Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, milyen érzés mikor feláll, de aztán nem történik semmi, és visszatér nyugalmi állapotba?
A volt barátomból annyit sikerült kiszedni, hogy “semmi extra”.
De pl nagyon tetszik a csaj, megcsókolod a randin, feláll, de aztán ennyi, beszélgettek tovább, stb, és nyilván egy idő után lelankad. A randi után otthon kivered? Azért mert felizgatott a lány? Vagy ez így milyen érzés?😅 Kellemetlen? Csak mert ha az, akkor az eléggé nem jó!:(
20L Köszi a válaszokat, nagyon érdekel.:)
Így IGAZ , ahogy a #7 leírta !
Hozzá teszem, hogy konkrétan a hímvessző is tud fájni egy idő után, amikor keményen állna, de pl.nincs neki hely egy szűkebb nadrágba. Utána jön a here fájdalom, a rossz közérzet, és már nagyon szeretnél elélvezni ! Vagy a növel ha lehetne, vagy maszturbálni egyet gyorsan.Ha ezt sem lehet, akkor mg rosszabb a helyzet. Komolyabb here és alhasi fájdalom jelentkezik.
Viszont, ha nem izgatják fel a férfit, és nincs rendszeres nemi élete, nem sűrűn masztizik, akkor ezek a tünetek nem jelentkeznek.
55 F.
Mire gondosz konkrétan, hogy milyen érzés? Milyen érzés lent a gatyádban a farkad ha feláll?? Ha már nem kisfiú vagy és megnőtt a farkad, akkor inkább csak megkeményedik és megmerevedik, ha még kisebb vagy eléggé látványosan áll föl le a cerka és szabadabban mozog a boxerodban. Felnőtt
nagyságú farok már nehezen fér el ott lent ha feláll, és néha elképesztően súrlódik a gatyádhoz keresi az utat kifelé, kivéve ha nem makkal felfelé hordod. Ha nagyon hamar feláll, és újra nyugalmi állapotba tér vissza semmi különleges érzés. Ha a randin nem volt sajnos szex, utána kiverni nagyon szomorú dolog, mert lúzernak érzed magad miatt, hogy nem volt szex és utána csak kiverni tudod (de azért nyilván megteszed, mert máshogy nem bírnád ki:) 27 F
Ezt utálom az első randiknál legjobban! Smárolásnál egyből feláll, de nem vehetem elő, mert ugye még ott nem tartunk...
Farmerban a legsz@rabb, mert elég nagy szerszámom van és szorít olyankor. Arról nem beszélve, hogy eléggé termeli az előváladékot, tiszta nedv lesz a boxerem, aztán meg jó foltos. Néha eskü megváltás számomra, mikor végül lelankad ilyenkor. Hazaérve persze muszály kivernem. De volt már példa arra is, hogy haza se értem, hanem útközben egy kiserdős részen kicsaptam mert annyira kanos voltam. :D
Szóval törekszek mielőbb ledumálni a csajokról a bugyit, mert kínzás nekem ha nem rendezhetjük le egymást hosszabb ideig. Általába bejön az a módszer, ha smárolás közben szorosan magamhoz húzom, hogy érezze a duzzanatot az ágyékával, ha tapi is van, a legtöbbször el is csábulnak már szerencsére! xd
Ismerős
Volt hogy suliba smároltam barátnőmmel és annyi előváladék jött hogy átázott a boxerem meg be kellet mennem suli wc-be kiverni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!