Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki sok lánnyal lefekszik nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki sok lánnyal lefekszik nem fél, hogy összeszed valamit?

Figyelt kérdés
tegnap 08:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

10. Nincs herpeszem. Ez a csaj már nagyon régen volt (30 éve). Egyébként herpeszt bárhol kaphatsz, menzán evőeszköztől stb.

Nem tudom mi volt a húgycsőgyulladás, elmentem orvoshoz, kaptam antibiotikumot, elmúlt. Ennyi. Ennek is vagy 20 éve.

tegnap 12:42
 12/18 anonim ***** válasza:

Hát nyilván az urológus se tudta, mert teljesen inkompetensek. Amúgy pedig látom még azt se tudod miről beszélek.

HSV-2 , keress rá! Azt fixen nem kapsz a menzán, max ha a szemölcsös, kövér főzőnőt dugod a mosogató alatt.

tegnap 12:48
 13/18 anonim ***** válasza:
12. Soha életemben nem volt még csak hasonlóm se szerencsére. Te ilyet terjesztesz?
tegnap 13:25
 14/18 anonim ***** válasza:

Én aztán nem! Azok terjesztik akik ostobenkók. Te eddig nem is tudtad hogy létezik, nyilván szűrés se volt nálad konkrétan erre. Pedig már mondtam, hogy a fertősek egy része soha nem tapasztal tüneteket!

Ennyire nehéz felfognod?

tegnap 13:33
 15/18 anonim ***** válasza:

14. Nem tudom, miért vagy rákattanva pont erre a betegségre. 🧐

Tehát akkor még egyszer. Időnként elmegyek STD szűrésre, és konkrétan beikszelem az összes létező opciót, hogy szűrjenek le. HPV-re be is oltattam magam. Csak gumiban dugok és nagyon óvatos vagyok. Nem tudom ennél többet mit tehetnék még.

tegnap 13:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Te ott nem ikszelsz semmit. Az orvos ikszel az alapján, hogy miben vagy benne.
tegnap 13:43
 17/18 anonim ***** válasza:
16. Ezek szerint te sem voltál még STD szűrésen.
tegnap 16:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy én sem?! Én voltam. Esetleg te nem...
tegnap 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!