Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki sok lánnyal lefekszik nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki sok lánnyal lefekszik nem fél, hogy összeszed valamit?

Figyelt kérdés
febr. 9. 08:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

10. Nincs herpeszem. Ez a csaj már nagyon régen volt (30 éve). Egyébként herpeszt bárhol kaphatsz, menzán evőeszköztől stb.

Nem tudom mi volt a húgycsőgyulladás, elmentem orvoshoz, kaptam antibiotikumot, elmúlt. Ennyi. Ennek is vagy 20 éve.

febr. 9. 12:42
 12/19 anonim ***** válasza:

Hát nyilván az urológus se tudta, mert teljesen inkompetensek. Amúgy pedig látom még azt se tudod miről beszélek.

HSV-2 , keress rá! Azt fixen nem kapsz a menzán, max ha a szemölcsös, kövér főzőnőt dugod a mosogató alatt.

febr. 9. 12:48
 13/19 anonim ***** válasza:
12. Soha életemben nem volt még csak hasonlóm se szerencsére. Te ilyet terjesztesz?
febr. 9. 13:25
 14/19 anonim ***** válasza:

Én aztán nem! Azok terjesztik akik ostobenkók. Te eddig nem is tudtad hogy létezik, nyilván szűrés se volt nálad konkrétan erre. Pedig már mondtam, hogy a fertősek egy része soha nem tapasztal tüneteket!

Ennyire nehéz felfognod?

febr. 9. 13:33
 15/19 anonim ***** válasza:

14. Nem tudom, miért vagy rákattanva pont erre a betegségre. 🧐

Tehát akkor még egyszer. Időnként elmegyek STD szűrésre, és konkrétan beikszelem az összes létező opciót, hogy szűrjenek le. HPV-re be is oltattam magam. Csak gumiban dugok és nagyon óvatos vagyok. Nem tudom ennél többet mit tehetnék még.

febr. 9. 13:40
 16/19 anonim ***** válasza:
Te ott nem ikszelsz semmit. Az orvos ikszel az alapján, hogy miben vagy benne.
febr. 9. 13:43
 17/19 anonim ***** válasza:
16. Ezek szerint te sem voltál még STD szűrésen.
febr. 9. 16:48
 18/19 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy én sem?! Én voltam. Esetleg te nem...
febr. 9. 16:54
 19/19 anonim ***** válasza:

Én már levarrtam fél Pestet. Kétszer voltam nemi beteg, és láss csodát, akkor kétszer, amikor nem húztam gumit...

Amikor húztam, akkor sose volt semmi bajom.

Szűrésre én is járok.

febr. 11. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!