Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Swinger klubban mennyi esély van, valami nemi bajt összeszedni?
Aki swingerezik es sokat jar az rendszeresen megy szuresre. Persze aki evi 1x az nem.
En 3 havonta megyek az elmult 8 evben minden tesz negativ lett.
Szoval szerintem kisebb mintha hetene osszeszednel valami kiscsajt a dizsiben ...
3. Ne hogy azt hidd hogy akkor nem fertőződhetsz és nem fertőzöl.
Ha elkapsz valamit , 3 hónapig bárkit megfertőzhetsz.
Ha használsz gumit, nincs csók és orál plusz ujjazás sem és minden aktus után alaposan lezuhanyzol akkor kb annyi mint egy fürdőben.
A legtöbb helyen igyekeznek odafigyelni a tisztaságra, mert ha elterjed hogy mocskos a hely akkor sokkal kevesebb vendég fog menni.
Kb. 8-10 éve járok, megszámolni nem tudom hány partnerem volt, hány többesbe ugrottam be swingerbe, de soha nem kaptam még el semmit (1-2 évente elmegyek szűrésre, mindig minden negatív volt). A titok nyitja az óvszer használata! Ez egyébként is szinte kötelező, kérés nélkül vedd fel! (ha valaki gumi nélkül akarja akkor majd szól, de pont hogy velük nem lennék gumi nélkül - mert akkor mindenki mással is úgy csinálja)
Igen, terjedhetnek egyes STD-k orális úton is, a hangsúly a ...het-en van. Nagyságrendekkel kisebb a kockázata orális úton elkapni bármit is! Ha mégis nagyon parázol rá, akkor ugord át az orál részt és csak dugás gumival.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!