Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik gyakran alkalmiznak nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik gyakran alkalmiznak nem félnek, hogy összeszednek valamilyen nemi betegséget?

Figyelt kérdés
Számomra például a szex elengedhetetlen része az orál, de egyéjszakások esetében nagy a kockázat, hogy onnan is összeszed valamit az ember. HPV-t például észre se veszed, de az emberek 80%a megfertőződik vele élete során.
2023. jan. 3. 22:53
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Nem izgat, már mindent összeszedtem, amit lehet!
2023. jan. 3. 22:56
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem, soha semmi baj nem Volt, neked üldözési màniàd van...
2023. jan. 3. 23:51
 3/9 anonim ***** válasza:
22%
Hpv ellen oltva van 90%-unk, kicsim. Csak az nem, akinek buta volt az anyja.
2023. jan. 4. 00:11
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Egyébként normális emberekkel kell lefeküdni. A legtöbb nemi betegségnek vannak fizikai tünetei. A hiv az, amitől jogos a félelem, de az a hetero népesség nagyon kis hányadában van jelen. És én szoktam is évente tesztelni magam rá.
2023. jan. 4. 00:12
 5/9 A kérdező kommentje:

#3 mielőtt baromságokat kommentelsz, legalább olvass utána, kicsim. A HPV-t akkor is el tudod kapni, ha oltva vagy. Millió féle típusa van, az oltás pedig a magasabb kockázatú típus ellen véd, hogy kevésbé alakuljanak ki súlyos szövődmények. A lekezelő stílusodat fogd vissza egy kicsit, helyette inkább tájékozódj, kedves doktorprofesszor. Férfiaknál amúgy is kötve kinném hogy az oltottak aránya 90%, mit gondolsz, ők nem tudják elkapni és hordozni, esetleg mást fertőzni?:)

Máskülönben, én csak egy nyomorult példát hoztam a leírásban, mellette nyilván egy rakás másik nemi betegség is létezik amit össze tud szedni az ember.

2023. jan. 4. 01:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem te ne legyél senkivel akkor nem kapsz el semmit.ez a biztos 🤭
2023. jan. 4. 01:34
 7/9 anonim ***** válasza:
12%
Igen összeszedhetsz bármit ha ilyen ledér vagy.
2023. jan. 4. 01:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Mindig benne van a pakliban. De ugyanúgy benne van sajnos a legtöbb egy strandolás alkalmával is. Ismerősöm úgy kapott el nemi betegséget, hogy rövid nadrágban ült le a buszon...

Azért a legtöbb ember nem bacitanya. Alacsonyabb rétegekben terjednek ezek a dolgok főleg, illetve az eleve zűrösebb emberek között (prostituáltak, szerhasználók, rossz higiéniájú emberek - utóbbit azért normális ember bottal sem piszkálja, mert messziről büdös). Nyilván bele lehet nyúlni a "jóba", de nagyon kicsi rá az esély. A HPV ellen a legtöbb nő már oltott kicsi korában, a nemi betegségek jelentős része látszik messziről kiütések vagy váladékozás formájában, a HIV pedig elég ritka azért, nehezebb is elkapni csak úgy, mert hámsérülés útján terjed (ezért is inkább a közös tűt használó drogosok és a passzív homoszexuális férfiak a veszélyeztetett csoport).

Én elég sok emberrel voltam szinglin, rendszeresen vizsgáltattam magam, mert hipochonder vagyok, de nem lett semmi bajom soha. Tartós párkapcsolatban volt először nemiszervet érintő megbetegedésem, konkrétan egy felfázás maradványaként.

Egyébként is javaslom mindenkinek, hogy látogassa gyakran az orvost. Borzalmas állapotban vannak az emberek a rendszeres kontroll hiánya miatt. Mindenki akkor megy dokihoz, mikor a belét húzza, holott fogorvoshoz, nőgyógyászhoz, tüdőszűrésre és laborvizsgálatra évente kellene járni legalább. Én vagyok az egyetlen fasz, aki megteszi ezeket a köröket az ismeretségi körben, hogy időben kiderüljön, ha valami nem kóser és engem néznek hülyének.

2023. jan. 4. 02:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is kaptam hpv elleni oltást gyerekkoromban, tavaly pedig egy random szűrővizsgálat alkalmával kiderült, hogy fertőzött vagyok egy enyhébb típussal. Ráadásul soha életemben nem volt alkalmi partnerem. Nincsenek tüneteim, de attól még ott van. Furcsa hasonlat, de olyan ez mint a covid - felveheted az oltást, de attól még elkaphatod a vírust. Jelentős mértékben függ a szervezetedtől, immunrendszeredtől, hogy milyen lefolyású lesz, de a durvább következményektől (lélegeztetőgép, hpv esetében méhnyakrák) védve vagy. Lehetsz tünetmentes, lehetnek enyhébb tüneteid, de nem fog csak úgy lepörögni rólad, akkor sem ha oltva vagy.
2023. jan. 4. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!