Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes palik hogy tudnak ilyen nőket összeszedni?
Biztos, hogy pasi vagy.
Én meg nőként látom azt, hogy dagadt, formátlan, buta nők egész jó hapsikat szereznek maguknak.
Nem savanyú a szőlő, van párom, csak megfigyeltem. Amúgy nálunk, szerintem a párom jobb pasiban, mint én nőben. Szerinte meg én vagyok jobb nő, mint amilyen pasi ő.
25/N
#3 vagyok. Amúgy a nők szeretik a kedves, életrevaló, kommunikatív férfiakat, akik mellett jó élni és lehet velük szórakozni. Lehet, valaki kigyúrt, ha szar társaság.
Ugyanez igaz a cicababákra. Eldugogatni jó őket, de feleségnek, meg a gyermekei anyjának már lehet nem kéne egy férfinak.
4.Mi számít szórakozásnak? Én tudok kommunikálni bárkivel, de ilyen alkoholos, hangos bulikba nem járok.
5.Te egy kérdés alapján biztos tudod milyen vagyok :D :D
#6 Nem alkoholos bulikra gondoltam én sem. Hanem aki feltalálja magát, tud programokat nyújtani, vicces, amolyan “kaland mellette az élet” típus.
Nekem is volt egy ilyen párom.
175 centi volt max, kerek, kisfiús arca volt, hosszú haja és átlagos testalkata, mégis imádtam vele lenni. Egy tipikus, mosolygós, jókedvű, életrevaló pasi volt. Ja, és jól tudott dugni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!