Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyes palik hogy tudnak ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes palik hogy tudnak ilyen nőket összeszedni?

Figyelt kérdés
Dagadt, alacsony, férfiatlan külsejű, tepsi homlokú aztán olyan nővel van hogy reggelig tudnám enni egyes testrészeit. Közben meg egy szálkás, kisportolt valaki meg nem talál magának nőt. Én nem értem ezt.
2023. márc. 8. 03:20
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
A külső nem minden! Jó duma, megfelelő stílus, stb! És egyes nőknél azért a bankkártya színe is számít!
2023. márc. 8. 03:38
 2/30 anonim ***** válasza:
94%
Jajah, sosem tudhatod mi van háttérben. Valaki pedig előnyben részesíti a belsőt.
2023. márc. 8. 03:53
 3/30 anonim ***** válasza:
73%

Biztos, hogy pasi vagy.

Én meg nőként látom azt, hogy dagadt, formátlan, buta nők egész jó hapsikat szereznek maguknak.

Nem savanyú a szőlő, van párom, csak megfigyeltem. Amúgy nálunk, szerintem a párom jobb pasiban, mint én nőben. Szerinte meg én vagyok jobb nő, mint amilyen pasi ő.

25/N

2023. márc. 8. 04:52
 4/30 anonim ***** válasza:
71%

#3 vagyok. Amúgy a nők szeretik a kedves, életrevaló, kommunikatív férfiakat, akik mellett jó élni és lehet velük szórakozni. Lehet, valaki kigyúrt, ha szar társaság.

Ugyanez igaz a cicababákra. Eldugogatni jó őket, de feleségnek, meg a gyermekei anyjának már lehet nem kéne egy férfinak.

2023. márc. 8. 04:54
 5/30 anonim ***** válasza:
88%
Látod, talán nem olyan sekélyesek és felszínesek, mint te.
2023. márc. 8. 05:05
 6/30 A kérdező kommentje:

4.Mi számít szórakozásnak? Én tudok kommunikálni bárkivel, de ilyen alkoholos, hangos bulikba nem járok.

5.Te egy kérdés alapján biztos tudod milyen vagyok :D :D

2023. márc. 8. 05:07
 7/30 anonim ***** válasza:
#4! Maximálisan egyet értek veled! F.
2023. márc. 8. 05:28
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

#6 Nem alkoholos bulikra gondoltam én sem. Hanem aki feltalálja magát, tud programokat nyújtani, vicces, amolyan “kaland mellette az élet” típus.

Nekem is volt egy ilyen párom.

175 centi volt max, kerek, kisfiús arca volt, hosszú haja és átlagos testalkata, mégis imádtam vele lenni. Egy tipikus, mosolygós, jókedvű, életrevaló pasi volt. Ja, és jól tudott dugni. :D

2023. márc. 8. 05:48
 9/30 A kérdező kommentje:
Akkor én maradok a fizetős szexnél mert nem szeretek senkivel sem sokat törődni, meg programokat szervezni meg menni ide oda, nyűg az egész.
2023. márc. 8. 06:01
 10/30 A kérdező kommentje:
Legutóbbi online ismeretség is fárasztó volt, ez hogy valaki nonstop hívna meg keres nekem nem jön be. 10 éve randiztam útóljára.
2023. márc. 8. 06:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!