Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyes palik hogy tudnak ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes palik hogy tudnak ilyen nőket összeszedni?

Figyelt kérdés
Dagadt, alacsony, férfiatlan külsejű, tepsi homlokú aztán olyan nővel van hogy reggelig tudnám enni egyes testrészeit. Közben meg egy szálkás, kisportolt valaki meg nem talál magának nőt. Én nem értem ezt.
2023. márc. 8. 03:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
73%
Akkor neked egy guminő való.
2023. márc. 8. 06:31
 12/30 A kérdező kommentje:
Elintézem magamnak, nem kell a felesleges körítés.
2023. márc. 8. 06:33
 13/30 anonim ***** válasza:
90%

Jaaaa, szóval aki szálkás, sportos és kigyúrt az 1 Adonisz, a többi férfi meg kuka?!?! 😃😃😃😃

Segítek nem így van. A normális nők, nem a gyerek testű rinyálós kislányokat szeretik....

2023. márc. 8. 06:34
 14/30 A kérdező kommentje:
Gondolom neked az igazi férfi az a borsodit vedelő pohos segédmunkás.
2023. márc. 8. 06:36
 15/30 anonim ***** válasza:
92%

Az igazi férfi aki ápolt. (nem, az esetleges pocak, vagy arcvonások nem ápoltság kérdése-maximum rávenném egy kis sportra)

Ezen felül: odaadó, kedves, figyel a nőre, tesz is valamit a kapcsolatért és nem nyűg neki az ismerkedés (ez a nőkre is igaz).

A jókedv és a humorérzék meg már csak ráadás. Persze, nem baj ha valaki magas, jóképű, izmos alkat, de az csak akkor számít előnynek, ha a fenti szempontok alapján is rendben van a pasi.

2023. márc. 8. 06:39
 16/30 A kérdező kommentje:
Már ha van okod arra hogy jókedved legyen.
2023. márc. 8. 06:42
 17/30 anonim ***** válasza:
93%

Oké, de savanyú Jancsikkal senki sem kezd. Magadat kell szeretned ahhoz, hogy szerethess másokat és ők is szeretni tudjanak téged.

A jókedv vonzó. A depresszió nem az. Tudom, hogy nem tehetsz arról, ha rossz a kedved, de dolgozni kell rajta, mert egy mufurc, elhúzódó, rosszkedvű férfit senki sem választ szívesen párjának.

2023. márc. 8. 06:44
 18/30 anonim ***** válasza:
90%
Volt a fősuli egy csoporttársam. Szép egyáltalán nem volt. De olyan szövege volt hogy bármelyik csajt kipofázta a bugyijából--- hú de irigykedtem rá. -
2023. márc. 8. 07:49
 19/30 anonim ***** válasza:
Vagy tele van pénzzel a pasas, vagy kamu a kérdés.
2023. márc. 8. 08:07
 20/30 anonim ***** válasza:
Miért lenne van kamu?
2023. márc. 8. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!