Miért kellenek tartalékosok egy önkéntes hadsereghez?!? /Talán azért, mert száz "kőkemény"embert sem tudnak összeszedni egy iszaphoz vagy árvízhez? /
Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 19:30
1/6 anonim válasza:
Hogy legyen aki kikaparja a medált a parancsnok uraknak .
2/6 anonim válasza:
Szánalmas, hogy ismeretek nélkül olyan könnyen tudtok dobálózni a szavakkal!!! Mégis mit tudtok ti a katonákról, vagy a feladataikról amit ellátnak???!!! Örülj hogy nem kell ott rohadnod mint pár évvel ez előtt és akad pár ember aki ellátja szívesen ezt a melót és nem olyan szánalmas munkakörben dolgoznak mint esetleg a tied, mert ő bátorkodott tovább tanulni, azért hogy valami érdemes dolgot csinálhasson az életben és öregkorában elmondhassa hogy egész életében azt csinálta amit szeretett! De ezt inkább itt haggyjuk abba, lehet offolni meg minden de már a kérdés megszületése előtt kellett volna elgondolkozni és talán utánna olvasi ezeknek a dolgoknak! De azért tudod jót röhögtem rajtad! Viszlát! Viszhall! Szép Napot Nektek!
3/6 anonim válasza:
Miért ne tudnának száz embert összeszedni?
4/6 anonim válasza:
A tartalékos rendszer lényege, hogy bár rendszeres képzéssel fenntartják az adott személyek katonai jártasságát, azok mégsem "teljes munkaidejű" katonák, hanem más szakterületen dolgozó emberek, akik fenntartása így kevésbé költséges, de veszély esetén mégis gyorsan felfegyverezhetők.
5/6 A kérdező kommentje:
"Szánalmas"
Neked ahogy látom jól kimosták az agyad.
2010. dec. 18. 16:59
6/6 anonim válasza:
Másodiknak:Vazze én lehúztam a két évet,nekem ne mutasd be a katonaság színvonalát ahhoz még van mit tanulniuk.Mi nem mentünk haza du 3-kor,és nem vigyáztak ránk biztonsági őrök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!