Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mi volt a leggázabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi volt a leggázabb mondat, ami elhagyta a szátokat szex közben?

Figyelt kérdés
ma 17:07
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Tépd le a bimbóm. A srác el nevezte magát aztán mikor már nem voltam a szex hevében vissza gondolva nagyon ciki volt :)
ma 17:27
 2/5 anonim ***** válasza:
96%

Mikor először láttam és érintettem merev péniszt annyira meglepödtem azon hogy ott milyen selymes puha finom bőr van ,mint a baba bőr, hogy kiszaladt a számon az hogy"Jujj de jó milyen cuki már" hát... khm akkor megtanultam hogy soha nem mondunk egy pasi álló farkára olyat hogy cuki akármennyire kellemes finom tapintása van . Mert a büdös életbe nem magyarázod ki magad és vázolod fel érthetően a srácnak hogy te azt nem úgy értetted egyetlen szóval el lehet vágni egy férfit ha rosszkor mondod nem megfelelő szituációba. ... Szerintem ez volt a leggázabb amit valaha mondhattam de fiatal voltam tapasztalatlan. Igaz azóta is 10ig elszámolok mielőtt szóra nyitnám a szám de inkább csak bukokk rá nehogy elbszzam megint..

Bocs srácok de tényleg nagyon puha ott a bőrötök . Olyan kedvesen cukin puha basszus nem kemény rinocerosz bőr na

Lehet utalni

(Egy dinka nőszemély)

ma 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:
81%

#2 Ez de aranyos! Jót nevettem, mert anno nekem is ez volt az első gondolatom, amikor először fogtam… igaz, nekem csak gondolat maradt 😅

Az enyém egy iszonyúan hosszú menet végén hangzott el, amihez egyébként sem volt sok hangulatom: “Mikor mész már el?”

ma 17:39
 4/5 anonim ***** válasza:
53%

3as így visszagondolva igen aranyos meg mosolygok nevetek rajta de akkor rohadt nagy égés volt .

De a tiéd se volt semmi

Csóró pasik

Kíváncsi vagyok hogy fordítva nekik milyen megszólalasaik voltak .

ma 18:20
 5/5 A kérdező kommentje:

4 "Kíváncsi vagyok hogy fordítva nekik milyen megszólalásaik voltak ."

Egyszer kicsit ittasan nagyon belemelegedtünk kutyapózban és belöktem barátnőmnek, hogy; Érzed a kis f@szom?:D

ma 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!