Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Volt, hogy a szemébe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt, hogy a szemébe mondtátok a partnereteknek, hogy nem vagytok elégedettek az intim-méretével? Mi volt a mondat?

Figyelt kérdés
dec. 17. 19:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem mondanék ilyet. Nem tehet róla. Ha nem tud kielégíteni, azt is meg lehet beszélni, ha akkor sem működik a dolog akkor elválnak az útjaink, de nem aláznám olyannal amiről nem tehet. 18l
dec. 17. 19:36
 2/7 anonim ***** válasza:
86%

Bele vagytok ebbe a fax méregetésbe betegedve.

Miért nem szexelsz és elfelejtenéd ezt a baromságot.

Kezeltessétek magatokat!!!

dec. 17. 19:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyennel sosem alázunk meg pasit mert egy életre tönkre tesszük az önbecsülését és egy kattant nőgyűlőlő fsz lesz belőle

N

dec. 17. 21:19
 4/7 anonim ***** válasza:
"ne találkozzunk többet" - ennyi a mondat, mert nem alázod meg a másik embert.
dec. 17. 23:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Eszembe jutott az eset, amikor közepesen részeg voltam, és megjegyeztem, hogy "ne haragudj, de ez nincs 18 centi" (mert ő állította korábban, hogy annyi). Mondjuk ez nem jelentette azt, hogy ne lettem volna vele elégedett, mondtam neki azt is, hogy szép farka van.
dec. 18. 02:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Második válaszoló.. te hülye vagy? Már bocsánat. Természetes emberi érzelem az, hogy tartasz tőle, hogy a másik fél nem lesz veled megelégedve .. sajnos. Ez a nőknél ugyanúgy jelen van csak más formában mint a férfiaknál. De speciel én kurvára örülök neki, hogy van 16 centim meg egy aránylag jó vastagságom, mert ha lenne 12 centi és valamivel vékonyabb. A feleségem semmit nem érezne belőlem, és én sem belőle. Így is éppen passzolunk egymáshoz.

Az oldalnak meg az a neve hogy Gyakori kérdések, nem a viszonylag ritka kérdések. Sorry de ezt ki kellett írjam.

dec. 18. 10:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy haverom akit a barátnője megcsalt és mikor lebukott a szemébe lökte hogy azért mert kicsit a farka és nem tudja kielégíteni. A srác azonnal felrohant a tizes tetejére és leugrott.
dec. 18. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!