Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők van olyan hogy a pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők van olyan hogy a pasi annyira szexi, hogy mehet vele gumi nélkül is? mondat hogy a gumi nem muszáj, vagy nem volt, de beválaltad, mert nem akartad kihagyni? lett következménye, és mi volt az? röviden vagy hosszan azért foglaljátok össze

Figyelt kérdés
pasik nektek volt, hogy a csaj mondta hogy a gumi nem muszáj, vagy váratlanul bele ült? mi lett belőle, több is volt. röviden vagy hosszan azért foglaljátok össze
okt. 6. 14:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%

Kb.10 éve történt. A főnökömmel feküdtem le gumi nélkül. Negatív következménye nem volt.

Nagyon tetszett, jóképű férfi volt.

okt. 6. 14:49
 2/18 anonim ***** válasza:
25%
Volt már egy párszor ilyen.
okt. 6. 15:00
 3/18 anonim ***** válasza:
60%

Párom lehúzta rólam a gumit , mondván ez ide nem kell .

Majd azt kérte hogy élvezzek a puncijába , mert azt nagyon szeretné.

Belé élveztem , majd néhány hét múlva mondta , van számomra egy meglepetése . Mi az ? - kérdeztem tőle .

Még párom így válaszolt : Terhes vagyok .

okt. 6. 15:21
 4/18 anonim ***** válasza:
76%
Nem volt ilyen, azért kell a gumi, hogy me legyek terhes, és jobb esetben a partneremnek is ez az érdeke mert nem akar gyereket tőlem. Különösen ha alig ismerjük még egymást. Tök mindegy mennyire szexi vagy mekkora csődör valaki, a saját egészségem (fizikai és lelki) egyaránt fontosabb mint egy egyszeri szex.
okt. 6. 16:22
 5/18 A kérdező kommentje:
#3 ez komoly, vagy a vágyálmadat írtad le? utána többször is szexeltetek, mi lett a vége. neked ez bejött. ő előre eltervezte te pipa lettél, mit szólt mikor kérdőre vontad? meséld el a teljes sztorit
okt. 6. 16:47
 6/18 anonim ***** válasza:
54%
Ha pár nélkül már túlkoros lennék és nem akarnék több évet a tökeletes férj keresésére szánni akkor mehetne hátha szép gyerek lesz 😂
okt. 6. 17:42
 7/18 anonim ***** válasza:
73%

5/

Ez komoly .

Ekkor született meg első gyermekünk .

Természetesen kérdőre vontam , de ugyan olyan felelős voltam érte én is , hogy így történt .

Nekem is tetszett hogy belé élvezhetek , igaz azt gondoltam hogy ő védekezik esetleg tablettával .

Azóta is együtt vagyunk .

okt. 6. 17:47
 8/18 anonim ***** válasza:
24%

Volt olyan, aki mondta, hogy nem kell.

Olyan is volt, hogy amikor elértünk ahhoz, hogy betegyem, csak úgy be tudtam tenni, mert a csaj nem reagált semmit pedig mindig kirakok/viszek gumit az ágyhoz, aztán a végén jól beléjük élveztem. Így csináltam 3 gyereket 3 különböző nőnek, akiknél szerető voltam.

okt. 6. 18:24
 9/18 A kérdező kommentje:

#6 és mikor éred el azt az időt, és szolnál a tervről, hogy csinálnád, és ha ragaszkodik a gumihoz. szeretnéd hogy részt vegyen a nevelésbe?

#8 a nők eltervezték, most mind a 3-nak segítesz, vagy csak a gyereket akarták tőled, és aztán eldobtak?

okt. 6. 18:45
 10/18 anonim ***** válasza:
54%

#9 Az első nő kolléganőm volt a mekiben, ilyen harmincas szemüveges duci nő volt akkor két gyerekkel. Legtöbbször a kocsimban csináltuk meló után, először volt nálam óvszer, amit ki is tettem, de nem utalt vagy mondott semmit, hogy kéne vagy hogy akár megszakítással védekezzünk, szóval én azt hittem, hogy ő akkor fogamzásgátlót használ. Aztán azt mondta, hogy terhes, és a gyerek tőlem van, és el akarta vetetni a gyereket, de szólt a férjének a terhességről, aki meg nagyon akarta, szóval megtartották.

A másodikat szüreti munkán ismertem meg, ő akkor ilyen 28 lehetett, nagydarab kövér tetovált nőt képzelj el, aki szeret inni. A csávója ilyen piercinges kivarrt dagadt csávó volt, éjszakais volt egy benzinkútnál. A csajjal jól elbeszélgettünk, röhögtünk, flörtöltünk, meg elkezdtünk közösen piálni esténként, és akkor egyszer bebaszva mondta amikor hazakísértem kb. hogy ő egyébként baszna már egy jót, szóval ez is történt és utána rendszeresen feljártam hozzá esténként. Ő is mondta, hogy terhes meg hogy tőlem, de neki tetszett ez az egész.

A harmadik pedig egy majdnem negyven éves Fülöp-szigeteki nő volt, aki épp végezte itt a PhD-ját, amikor megismerkedtünk, a koliban lakott, csak sokáig elkerültük egymást. Otthon volt egy lánya meg a férje. Sokszor voltunk együtt, majd hazament, majd FB-n látom, hogy szült egy totál félvér gyereket és a hónapok is simán kijönnek.

okt. 6. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!