Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők van olyan hogy a pasi annyira szexi, hogy mehet vele gumi nélkül is? mondat hogy a gumi nem muszáj, vagy nem volt, de beválaltad, mert nem akartad kihagyni? lett következménye, és mi volt az? röviden vagy hosszan azért foglaljátok össze
Kb.10 éve történt. A főnökömmel feküdtem le gumi nélkül. Negatív következménye nem volt.
Nagyon tetszett, jóképű férfi volt.
Párom lehúzta rólam a gumit , mondván ez ide nem kell .
Majd azt kérte hogy élvezzek a puncijába , mert azt nagyon szeretné.
Belé élveztem , majd néhány hét múlva mondta , van számomra egy meglepetése . Mi az ? - kérdeztem tőle .
Még párom így válaszolt : Terhes vagyok .
5/
Ez komoly .
Ekkor született meg első gyermekünk .
Természetesen kérdőre vontam , de ugyan olyan felelős voltam érte én is , hogy így történt .
Nekem is tetszett hogy belé élvezhetek , igaz azt gondoltam hogy ő védekezik esetleg tablettával .
Azóta is együtt vagyunk .
Volt olyan, aki mondta, hogy nem kell.
Olyan is volt, hogy amikor elértünk ahhoz, hogy betegyem, csak úgy be tudtam tenni, mert a csaj nem reagált semmit pedig mindig kirakok/viszek gumit az ágyhoz, aztán a végén jól beléjük élveztem. Így csináltam 3 gyereket 3 különböző nőnek, akiknél szerető voltam.
#6 és mikor éred el azt az időt, és szolnál a tervről, hogy csinálnád, és ha ragaszkodik a gumihoz. szeretnéd hogy részt vegyen a nevelésbe?
#8 a nők eltervezték, most mind a 3-nak segítesz, vagy csak a gyereket akarták tőled, és aztán eldobtak?
#9 Az első nő kolléganőm volt a mekiben, ilyen harmincas szemüveges duci nő volt akkor két gyerekkel. Legtöbbször a kocsimban csináltuk meló után, először volt nálam óvszer, amit ki is tettem, de nem utalt vagy mondott semmit, hogy kéne vagy hogy akár megszakítással védekezzünk, szóval én azt hittem, hogy ő akkor fogamzásgátlót használ. Aztán azt mondta, hogy terhes, és a gyerek tőlem van, és el akarta vetetni a gyereket, de szólt a férjének a terhességről, aki meg nagyon akarta, szóval megtartották.
A másodikat szüreti munkán ismertem meg, ő akkor ilyen 28 lehetett, nagydarab kövér tetovált nőt képzelj el, aki szeret inni. A csávója ilyen piercinges kivarrt dagadt csávó volt, éjszakais volt egy benzinkútnál. A csajjal jól elbeszélgettünk, röhögtünk, flörtöltünk, meg elkezdtünk közösen piálni esténként, és akkor egyszer bebaszva mondta amikor hazakísértem kb. hogy ő egyébként baszna már egy jót, szóval ez is történt és utána rendszeresen feljártam hozzá esténként. Ő is mondta, hogy terhes meg hogy tőlem, de neki tetszett ez az egész.
A harmadik pedig egy majdnem negyven éves Fülöp-szigeteki nő volt, aki épp végezte itt a PhD-ját, amikor megismerkedtünk, a koliban lakott, csak sokáig elkerültük egymást. Otthon volt egy lánya meg a férje. Sokszor voltunk együtt, majd hazament, majd FB-n látom, hogy szült egy totál félvér gyereket és a hónapok is simán kijönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!