Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt a legkellemetlenebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legkellemetlenebb mondat, amit szex közben vagy utána mondtak neked?

Figyelt kérdés
júl. 19. 21:08
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Nem volt kifejezetten ilyen, de most így hirtelen mégis eszembe jutott kettő:

-mikor a barátnőm közben szenvedélyesen megszólalt, hogy nyomjam tövig, erősebben. Én pedig percek óta teljes erőmből nyomtam már tövig, ezekszerint nem vette észre :) Picit legbelül magamra vettem

-másik nem is olyan régen, mikor azt mondta, már megint nem elég kemény, és leszállt rólam. És igen, éreztem én is, nem is először fordult elő, de az akkor úgy szíven szúrt, hogy azóta még nehezebben megy... Sok stressz és izgulás miatt előjött nálam is ez a gond.

júl. 19. 21:15
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Amikor a pasi azt mondta hogy élveztem veled a szexet de nagyon büdös voltál. Sajnos igaza volt mert sportolás után ahogy hazaértünk egyből ágyba bújtunk, nem tudtunk várni, annyira kívántuk egymást, még csak nem is tusoltunk előtte. Csakhogy ő nem volt izzadós, én meg igen. Mégis le kellett volna zuhanyozni, de mondom hátha nem érzi vagy nem foglalkozik vele. De érezte...
júl. 19. 21:21
 3/10 anonim ***** válasza:
77%

#2 Ez inkább áldás :D

Egy izzadt női testre bármikor felállna, ha amúgy tetszene az adott nő :D

júl. 19. 21:24
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
Az öcsém vagy
júl. 19. 21:39
 5/10 anonim ***** válasza:
71%
A hugod jobban szopott
júl. 19. 22:11
 6/10 anonim ***** válasza:
62%
Minden más olyan pici rajtad!
júl. 19. 23:20
 7/10 anonim válasza:
81%
Akció közben telefonon dumál a csaj a stricijével, majd kiszól nekem: Na végeztél már?
júl. 19. 23:51
 8/10 anonim ***** válasza:
73%
Olyan hányás szagod van....kösz bazdmeg 😥🤣🤣
júl. 20. 01:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Hogy nem szóltam elég jol
júl. 20. 05:30
 10/10 anonim ***** válasza:
62%
"Tudtam, hogy jó vagy az ágyban!"
júl. 20. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!