Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire lehet raplis egy 26...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet raplis egy 26 éves szűz lány mert nem volt még jól meg...?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy ilyen lánnyal de kissé raplis és ez megijeszt. Amúgy nagyon jó vele. Haverokkal viccelődtünk, hogy jól meg kell...és semmi baj nem lesz utána vele.

Lehet ez igaz vagy inkább offoljam mert alapból ilyen típus? :DDD

ma 08:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Én idősebb nőként vagyok szűz és nem vagyok raplis azért, mert nem szexelek senkivel. Ez nem ezen múlik.
ma 08:32
 2/12 kis kolbász ***** válasza:
18%
A bolond nők sokszor a legjobbak az ágyban. ☝️
ma 08:36
 3/12 A kérdező kommentje:
Azért valamit csak számít. Nekem is volt olyan nőm, aki ingerültebb volt, aztán szex után elbűvölő lett.
ma 08:37
 4/12 kis kolbász ***** válasza:
84%
Egy kielégült nő kezes báránnyá válik persze.
ma 08:38
 5/12 anonim ***** válasza:
25%

Más lesz ott az alap probléma. Az, hogy egy csajt jól ... , az nem jelent semmit. Alapból szubjektív a dolog, tehát amit te jónak élsz meg nem biztos, hogy a csaj is ugyanúgy fogja. A nőknek a szex amúgy is inkább egy "eszköz", sem mint élvezet.

A raplis csajt a szeretet érzése, az empatikus társ, a jó beszélgetőpartner tudja feloldani. Ha ez sem, akkor veszet fejsze effekt. Azt hiába b...od ahogy akarod, semmit sem érsz vele ..... már, ha egyátalán ad puncit, mert lehet annyira idegbajos, hogy a szexet tortúraként, abúzusként éli meg.

Én adnék egy esélyt, megpróbálnék az érzelmeire hatni - ha sem az nem sikerül, se megdugni nem hagyja magát, OFF

ma 08:38
 6/12 anonim ***** válasza:
41%
Haver, ne csináld, meg fogod bánni! Amelyik csaj már eleve raplis, az később csak még rosszabb lesz! Inkább az ellenségeidre uszítsd rá. Rãadásul még szűz is, azt eleve nem lehet eleinte megküldeni, de ha 26 évig várt vele, akkor később se fogja túlzottan akarni!
ma 08:43
 7/12 anonim ***** válasza:
41%
Menekülj!
ma 08:43
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem megküldeni akarom, érdekel. Egyéjszakásra egyszerűbb opció is lenne.
ma 08:46
 9/12 anonim ***** válasza:

"ha 26 évig várt vele, akkor később se fogja túlzottan akarni"

Ez nem egészen így megy. Nem feltétlenül azért vár vele, mert így akarja, lehet, hogy meggátolja valamilyen trauma például. De a hisztijei miatt lehetnek azért más gondok is vele, ebben egyetértek.

ma 08:49
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát, ha 26 éves koráig nem volt igénye a szexre, akkor már nem lesz belőle egy matracművész...

Ha meg vallás-károsult, akkor meg azonnal menekülj!

ma 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!