Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak itt 30 feletti szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt 30 feletti szűz nők? Mért vagytok azok?

Figyelt kérdés
Csinosnak tartjátok magatokat?

ma 07:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerinted mennyi a realitása annak, hogy valaki 30 felett szűz és csinos is egyben? 😃 37F
ma 09:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Sztem sok pl:Lisa Kudrow is az volt a jóbarátokban
ma 09:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Így alakult
ma 10:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen. Így alakult. Csinosnak tartom magam (korábban nem voltam az annyira), a környezetemből is kaptam ilyen visszajelzéseket, szóval nem alaptalanul. 😊
ma 10:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szép
ma 10:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Ismerek ilyen lányt aranyos kedves csinos is de nyúl szájjal és farkas torokkal született kicsi korában megműtötték .

Neki a beszéd nehezebb és bizonyos hangokat másképp ad ki és betűképzés se úgy megy neki .

Szóval elképzelheted milyen élete volt gyermekkorában .

Plusz konzervatív család .

Mindezek ellenére pozitív személyiség , ismerkedik, randizik, próbálkozik . Hisz Ő is szeretne társat, férjet, családot. Nem a szűzessége miatt dobbantanak a pasik odáig el se jut a kommunikáció elég ha szegény megszólal és mivel nem tud úgy hangot képezni mint egy egészségesen született nő így a pasik elég rosszul reagálják le . Még akkor is ha ezt korábban említette . A szűzessége nem zavarja nem frusztrált miatta

Őszintén? Csóri nőt még sose szerette senki sose kapott senkitől egy szerelmes csókot vagy egy kedves bókot mert a beszéd gondja miatt szellemifogyatékosnak gondolták

Rengeteg bontást kapott

Neki inkább ez a szív fájdalma

Ő szeretne szeretve lenni és Boldog lenni .. Szóval szerintem ez sokkal szomorúbb mint az hogy valakit még nem dugtak meg

ma 11:12
 7/7 anonim ***** válasza:
#6-os, ezt nagyon szépen leírtad. Sokan primitív módon tényleg csak annyit látnak bele, hogy jaj hát te még nem dugtál senkivel, nem akarod kipróbálni, nem hiányzik, és társai. Nem, nem ez ami a legjobban hiányzik önmagában, és szeretném végre én is átélni, hanem amit te is írtál, hogy milyen igazán szeretni valakit, és szeretve lenni, egy jól működő párkapcsolatban. :(
ma 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!