Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehet hosszú távra tervezni egy olyan szűz lánnyal, akinél eléggé fókuszban van a szex?
Figyelt kérdés
24 éves, csinos és eléggé félénk volt még az elején, de mostanra olyannyira megnyílt, hogy előrevetült a szexuális étvágya/fantáziája. Ezzel nincs is semmi bajom, sőt tetszik is. Csak én eléggé kötődő típus vagyok és komoly párkapcsolatot szeretnék vele kialakítani.ma 10:37
2/6 anonim válasza:
Azt csak ő tudja megmondani, mit akar. Ha normális, meg is teszi.
Az hogy állandóan a dugáson jár az esze, még nem jelenti azt, hogy többekkel akarná csinálni.
3/6 anonim válasza:
Attól, hogy élénk a fantáziája és jó az ágyban, még lehet hűséges. A kettő nem zárja ki egymást Papamaci. 37F
4/6 anonim válasza:
Pedig bizony benne van a pakliban hogy annyira megnyìlik hogy más farkat is ki akar majd próbàlni
5/6 anonim válasza:
Akkor hajrá, tedd azt...
Már bocs, de mi zárja ki?
Az, hogy 5, vagy 10 év múlva mi lesz/ lehet szerintem tök felesleges foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!