Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! 22 cm hosszú farok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! 22 cm hosszú farok, ami 5,3 cm átmérőjű tetszene?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy a farkam.
ma 18:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
🤣 Torrente
ma 18:16
 2/19 anonim ***** válasza:
91%
Annyira nagy, hogy pont elér a seggedig.
ma 18:16
 3/19 A kérdező kommentje:
Több lány mikor meglátta, rosszul lett, azt mondták ez kegyetlen nagy és vaskos.
ma 18:19
 4/19 anonim ***** válasza:
80%
Meg mindig 45cm.
ma 18:20
 5/19 anonim ***** válasza:
73%
Rosszul lett??? Max csodálkoztak, ha igaz egyáltalán.
ma 18:23
 6/19 anonim ***** válasza:
87%
Hát...páromra a 6,9-es óvszer sem jó. Azért kellett más módszerre váltanunk, mert sehol nem volt rá gumi. Ahhoz képest az 5,3, hát, nem tudom.
ma 18:26
 7/19 anonim ***** válasza:
87%
Nekem nem tetszene, egyszer volt bennem egy 26-os 6cm széles ,tövig. A tiéd kicsi lenne
ma 18:26
 8/19 anonim ***** válasza:
28%

Isteni faszod lehet

Jó lenne egy ilyen mert a férjemé 12cm

ma 18:29
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem. Finom kis szűk puncim van, nem akarom karóba húzni magam. Az meg főleg nem tetszik, hogy olyannal akarsz kitűnni amiről nem tehetsz.
ma 18:39
 10/19 anonim ***** válasza:
89%
Te is tudod hogy nagy, de ettől még legfeljebb meleg fószerek lesznek rád kíváncsiak. Aki a méretét tartja a legfontosabb értékének azt a nők is csak annyiba nézik: egy phasznak az illetőt.
ma 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!