Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 cm hosszú 14,5 cm kerületü és 4,6 cm átmérőjű pénisz mennyire számít jónak? Mert voltam egy 40es nővel és olyan volt mintha levegőt dugtam volna semmit nem éreztem ennyire kicsi lenne? Vagy nem tudom?
Újabb eröltetet kamus hülyeség, hergelni a férfiakat meg a nőket is. A péniszed vastagsága átlag feletti bőven, érdekes átlag vastagságú férfi is élvezni tudja a szexet meg a nő is vele.
A legkiéltebb prostit is éreztem 13 centi kerülettel meg 4.5 centi vastagsággal.
Max ha tényleg igaz akkor sokat verted aztán pofán ütött a való élet.
Nem hergelek senkit!
Az viszont erdekes hogy lehet 13 cm kerületnél 4.5 cm vastagság azaz átmérő te irtál baromságot nem én!
#5 Ezek az egyének ( mint a kérdező) nem tudom, hogy mit csináltak matek óran.
Kérdező
A méreted hosszra átlagos, vastagágra átlag feletti valamivel. Biztos lesz olyan nő, aki annyira tág, hogy kevés leszel neki, lehet pont egy ilyenbe futottál bele. De a nők 90 százalékának elég leszel vastagság terén.
Szerinted a nők fejben matekoznak a pí-vel, hogy mekkora kerület milyen?
Az hogy ki mennyire tág/szűk meg nem életkor függvénye, hanem egyéni adottságé és hogy ki mennyire tudja magát elengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!