Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 15 cm hosszú 14,5 cm kerületü...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 cm hosszú 14,5 cm kerületü és 4,6 cm átmérőjű pénisz mennyire számít jónak? Mert voltam egy 40es nővel és olyan volt mintha levegőt dugtam volna semmit nem éreztem ennyire kicsi lenne? Vagy nem tudom?

Figyelt kérdés
okt. 29. 15:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

Hasonló mérettel jártam már huszonéves lánynál is.

Nem korfüggő

okt. 29. 16:58
 12/15 anonim ***** válasza:
72%
Azt felejtik el sokan, hogy vannak 15-16 kerületű péniszek is. Akkor kell lennie ilyen tág hüvelynek is. Sőt. Mivel az átlag vagina tágabb, mint egy átlag pénisz (egy átlag nő simán be tud fogadni átlagtól vastagabb pénisz is), ezért bizony nem is kevesen vannak, akiknek kevés még a 14,5 kerület is.
okt. 29. 17:04
 13/15 anonim ***** válasza:
51%
Az átlag vastagság 12 cm kerület meg 4 cm vastagság. Nem hiszem hogy sok nőben veszne el 14 cm kerület ha ennyi férfi jóval kevesebbel élvezi meg a nő is.
okt. 29. 19:16
 14/15 anonim ***** válasza:
18%
Nem voltál te még nővel, nemhogy 40-essel. Kb. rokkant nyugdijast csinálna egy olyan nő belőled.
tegnapelőtt 06:25
 15/15 anonim ***** válasza:
76%
A 40-es nők azért már nem olyan szűkek. Több gyerekszülés és meghízás után eléggé kitágulnak lent.
tegnapelőtt 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!