Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 29N vagyok és szűz, hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29N vagyok és szűz, hogyan lehet biztosra menni hogy nem csak szexet akar a férfi?

Figyelt kérdés

Nem mondtam el neki hogy szűz vagyok, nem is szeretném mert azt tudja hogy volt már kapcsolatom

Ha felmegyek hozzá (de még nem akarok lefeküdni vele) mit mondjak?

tegnapelőtt 11:43
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem jobb, ha tud arról, hogy szűz vagy és arról is, hogy várni akarsz.

Aztán eldönti akar e így veled foglalkozni tovább, vagy nem akar hónapokat várni (lehet) feleslegesen.

tegnapelőtt 11:50
 2/8 anonim ***** válasza:
74%

Sehogy.

A legtöbben hazudnak.

Szerezz tapasztalatot a megfelelő személlyel.

tegnapelőtt 11:52
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Sehonnan. Ha egy férfi igazán le akar veled feküdni a csillagokat lehazudja az égről.
tegnapelőtt 11:56
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Mondd el az igazat, hogy még szűz vagy.
tegnapelőtt 12:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Sehogy. Ha elég jól néz ki, bármit elhiszel neki. Ha nem nézne ki elég jól, akkor meg eleve nem akarnál tőle semmit.
tegnapelőtt 13:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Legyünk őszinték, nem tudhatod sehonnan, hogy csak szexet akar-e.

Sőt! ezt még talán ő sem tudja. Amit a férfi tud, hogy akar-e komoly kapcsolatot vagy csak kalandot keres. Ez kb. azért le tudod szűrni. Viszont, hogy ha akar komoly kapcsolatot, azt veled akarja-e az csak akkor fog kiderülni ha már szexeltetek és jó volt. Ez sajnos ilyen egyszerű.

Amúgy, szerintem mond el, hogy szűz vagy. Egyszerűen ez nem szabad ciki legyen. Két verzió van, vagy elmenekül: az tök jó hamar kiderült, hogy nem tekint rád komolyan. Másik verzió pedig, hogy megérti ha emiatt vagy lassabb és legfőképp fogja tudni, hogy figyeljen rád. Sok a szemétláda férfi de ha tippelnem kéne a 2/3-ada nem fog elmenekülni, sőt, ez azért kifejezetten érdekes is lehet. Nekem az lenne :)

tegnapelőtt 13:17
 7/8 anonim ***** válasza:

A #6-oshoz még annyit hozzá tennék, hogy ha olyan fajta, aki megértené, hogy lassabban haladtok mert még szüz vagy, DE nem mondod el neki, akkor esetleg nem fogja érteni és azt hiszi, hogy csak szórakozol vele.

Az öszinteség amúgyis a legfontosabb dolog egy kapcsolatban.

tegnapelőtt 13:43
 8/8 anonim válasza:
Csak annyit mondj neki, hogy nem akarod elkapkodni és várj vele amíg lehet. Ha szeret megvár. Ha elmondod neki hogy szűz vagy lehet kivárja és közben nem szeret csak az érintetlen mennyország kell neki. Azért egy 29 éves szűz nőre sokan várnának....
tegnap 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!