Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor tudom biztosra hogy eljön a szex ideje?
Kapcsolat alakult egy lánnyal.Mindketten kicsit zárkózottak vagyunk.De szépen haladunk.Lassan 1 hónapja ismerjük egymást, nagyon sokszor találkoztunk ezalatt az idő alatt, és fokozatosan kerültünk egymáshoz egyre közelebb és közelebb.Most már testileg is egyre szorosabb köztünk a dolog.Sok érintés, ölelés van köztünk, és vannak hevesebb csókok is.
De olyan igazi intimebb érintés, vagy konkrétan arra utaló jel még nem volt hogy eljött az együttlét ideje.
Tudom hogy vonzódunk egymáshoz, de nem látok a fejébe hogy kell-e neki még idő... Nyilván konkrétan rákérdezni nem szeretnék, az eléggé elrontja a dolog varázsát.De hogyan lehetnék biztos abban, hogy győződhetnék meg róla hogy készen áll az együttlétre? Mármint úgy meggyőződni hogy ne süljön el rosszul, ha mégsincs készen :)
“ Nyilván konkrétan rákérdezni nem szeretnék, az eléggé elrontja a dolog varázsát.”
Attól függ, hogy kérdezed. Ha egyre hevesebb a csókolózás, az ölelés, a test a testhez tapadás ölelés közben, és nem húzódik vissza, nem zár, az már komoly jele a testi vonzalomnak, nem gondolod?
Ha túl sokáig húzzátok, attól is elmúlhat a varázs, mert abba is bele lehet fáradni, fásulni.
Ha te már akarod, légy kicsit rámenősebb.
Ha nem akarsz rákérdezni nála, akkor hívd át, és kezdeményezd te a dolgot, adj te jeleket, ergo csókold meg, aztán kezd el emitt-amott simogatni, kigombolni a nadrágját stb. Ha leállít, akkor tudni fogod, hogy nem áll készen, de nem kell ettől félni, szerintem ebben a kimenetelben sincs semmi rossz, azt mondod, hogy oké, nincs semmi baj, akkor lassítasz.
Talán nyúlj át a határon, be a bugyiba és ha zöld utat kapsz, akkor gumit is húzol a téma előtt..., ennyire egyszerű.
Vagy betervezel egy napot és mindent úgy alakítasz, hogy egyértelmű legyen számára...esti randi, bor, gyertyafény...ágy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!