Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet baja a barátnőmnek ha durván dugom seggbe?
Figyelt kérdés
Kifejezetten azt kéri, hogy ne kíméljem és ne lassan csináljam, hanem gyorsan és csattogjon a segge közben mert neki az jön be és nem érdekli ha fáj csak kemény legyek és élvezzek bele neki. Nincs ellenemre, de én féltem azért, hogy mi van ha sérülést okozok? Nem szeretném ha baja lenne, vagy ennyitől nem lehet baja?jan. 31. 09:07
11/14 anonim válasza:
Egy idő után kiesik belőle a fing, aztán már sógorostul is🤣🤔
12/14 anonim válasza:
Végbél repedés gát repedés
Csak azért még ne sírjon a szája ha az ügyeleten stoppolni fogják
13/14 anonim válasza:
#8 Nem, nem olyan a végbél, mint a punci, ilyet ne is terjesszetek, mert rohadt káros és veszélyes.
14/14 anonim válasza:
Az egyik exem is ilyen volt, általában nem volt gond belőle, nagyon élvezte amikor szó szerint szétkúrtam a fenekét.
De egyszer valamit felsértettünk amikor elég hosszan dugtam így és utána 1hétig fájt a feneke, vérzett is. Elvittem sürgősségire, de ott csak azt mondták hanyagoljuk az anált egy ideig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!