Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet baja a barátnőmnek ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet baja a barátnőmnek ha durván dugom seggbe?

Figyelt kérdés
Kifejezetten azt kéri, hogy ne kíméljem és ne lassan csináljam, hanem gyorsan és csattogjon a segge közben mert neki az jön be és nem érdekli ha fáj csak kemény legyek és élvezzek bele neki. Nincs ellenemre, de én féltem azért, hogy mi van ha sérülést okozok? Nem szeretném ha baja lenne, vagy ennyitől nem lehet baja?

jan. 31. 09:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
25%
A te kis pöpidtől nem lesz baja, nyugi. :)
jan. 31. 09:13
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
Kicsit nehéz elhinni, hogy egy csaj ijet kér. Hacsak nem mazo.
jan. 31. 09:17
 3/14 A kérdező kommentje:

Pedig nem mazo és ő akarta elsőnek is, hogy oda dugjam neki. Ujjazni is szoktam a fenekét azt se gyengén.

1-es miből gondolod, hogy kicsi? Egyáltalán nem kicsi és vastag is.

jan. 31. 09:20
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
Igen. Pl. aranyér. Vagy a gát sérülése. A végbél falának sérülése.
jan. 31. 09:23
 5/14 anonim ***** válasza:
95%
Egy volt csajom mindig akkor kérte keményen amikor ivott kicsit, eleinte persze óvatosabb voltam, mikor már rendesen hozzám tágult, akkor nem kíméltem, bírta.
jan. 31. 09:23
 6/14 anonim ***** válasza:
88%

#2:

Akkor nekem több "hihetetlen" csajjal is volt dolgom, olyannal is akinek a puncija szűz volt, de szerette keményen seggbe.

Kérdező, arra figyelj, hogy kellő síkosítás és tágítás meglegyen, mert elég durva sérüléseket tudtok MINDKETTEN elszenvedni és durva fertőzést is vele.

jan. 31. 09:27
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
Nekem is volt ilyen barátnőm, de ahogy egyes írta a kis pöpörőmmel nem tudtam nagy kárt okozni :)
jan. 31. 09:28
 8/14 anonim ***** válasza:
68%
Ha jól elő van készítve s már elengedte magát akkor análba is mehet erősebben. Olyan mint a phunci, ott sem lehet egyből vadulni de amikor megvan az üzemi hőfok akkor azé' már mehet rendes tempóban. Csak a hátsónak sokkal több előkészület kell.
jan. 31. 09:33
 9/14 anonim ***** válasza:
84%
6. Én is szeretem az anált de nem úgy, hogy fájjon. Én a fájdalom miatt írtam azt amit. 2es vagyok.
jan. 31. 09:39
 10/14 anonim ***** válasza:
45%
Troll.
jan. 31. 10:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!