Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az b*zis ha barátnőm miközben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az b*zis ha barátnőm miközben szopja a farkam a középsőujjával ujjazza a seggem és ez megtetszett?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek az ötlete volt, nagyon ki szerette volna próbálni. Az elején nagyon nem tetszett, de minél többször csinálta annál jobban élveztem.

25f

jan. 30. 22:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
63%
Tehát aki pártolja a seggbeujjazást az nem intelligens. Micsoda príma megállapítás. Remélem tudod, hogy az érvelési hibák között az is megtalálható amit te csinálsz.
febr. 1. 20:25
 72/73 anonim ***** válasza:
29%

Nem mindenki, de te igen. Elég két szót váltani veled, süt rólad az ostobaság. Most se voltál képes felfogni, hogy én nem mindenkiről beszéltem hanem csak rólad.

Mit mondjak arra, aki nem tud értelmezni egyszerű, hétköznapi nyelven megírt két mondatos szöveget? Géniusz?

febr. 2. 04:52
 73/73 anonim ***** válasza:
74%
Rólam biztos nem beszéltél, mivel nem én írtam a kommentet amire reagáltál. Tudod egy nyilvános fórumon sokan hozzászólnak egy témához. Ja, ha már itt tartunk az meg épp a legelterjedtebb érvelési hiba, hogy személyeskedésbe, becsmérlésbe csap át a vita, amikor elfogynak az érvek (ha voltak egyáltalán), a vitapartner pedig már nem tudja más módon levezetni a kínzó frusztrációját 😆
febr. 2. 11:49
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!