Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az b*zis ha barátnőm miközben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az b*zis ha barátnőm miközben szopja a farkam a középsőujjával ujjazza a seggem és ez megtetszett?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek az ötlete volt, nagyon ki szerette volna próbálni. Az elején nagyon nem tetszett, de minél többször csinálta annál jobban élveztem.

25f

jan. 30. 22:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
55%
Téma túl lett tárgyalva.. Aki szereti csinálja, aki meg nem, az ne csinálja. Ennyi..
jan. 31. 15:05
 52/73 anonim ***** válasza:
71%
49 pontosan így van!🤟
jan. 31. 15:05
 53/73 anonim ***** válasza:
47%
Mi az, hogy az ujj egy farkat helyettesít? Nem helyettesít semmit, az egy ujj. A végbélnyílás tele van idegvégződéssel és azon keresztül közelíthető meg a prosztata, amiről meg nyilván mindenki tudja, hogy ingerlésével micsoda orgazmus váltható ki. De néhány szellemileg visszamaradott hozzászóló szerint természetesen az is b*zis ha análszexelünk a barátnőnkkel. Természetesen urológushoz elmenni is b*zis, sőt ha jobban belegondolunk, akkor még sz@rni is b*zis, hisz a seggünket használjuk hozzá, ráadásul még oda is nyúlunk utána és birizgáljuk… Valójában az is b*zis ha a barátnőm kiveri nekem vagy lecumiz, hisz keze meg szája egy pasinak is van… Agyhalottak…
jan. 31. 15:09
 54/73 anonim ***** válasza:
0%

"Meglepő, hogy ugyanazon tőről fakadó mirigyek a két nemnél ugyanazt a funkciót látják el. És ahogy a nők esetében (G-pont) a mirigyek ingerelhetőek, hogy ez a férfiak esetében is megvan. A férfiaknál úgy alakult, hogy csak a végbél nyíláson keresztül elérhető, és úgy ingerelhető."

Semmit sem bizonyítottál ezzel 49-es.

Egyrészt a 48-as kommentben már igazoltam, hogy ez sosem tartozott hozzá a klasszikus heteroszexuális férfi fantáziához. Szóval eléggé kilóg a lóláb. Csak az utóbbi időben kezdték ezt "felvállalni", de az is csak neten történik. Másodszor, nem látom, orvosilag bizonyítottnak a G-pont létezését nőknél, esélyes, hogy ez csak téveszme. Harmadszor pedig, még ha igazad is lenne, hogy a G-pont a végbélben van a férfiaknál, az sem bizonyítana semmit. Megmondom neked, miért: valószínűleg helytálló lehet az a feltételezés, hogy a meleg férfiak jobban csinálják az orális szexet, mert egy férfi jobban tudja, hogy mi kell egy férfinak, ahogyan egy nő jobban tudja, hogy mi kell a nőnek. Heteroszexuális férfiként viszont kiihagyom ezt az élményt. Még akkor is, ha nagyobb orgazmushoz tudna juttatni egy férfi. Azért, mert nem vonzódom hozzá, és semmi olyan dolgokhoz sem, ami a homoszexuális nemi kapcsolattal van összefüggésben. Azt is többször leírtam, hogy nekem nincs bajon a melegekkel, de az ő örömszerzésük - és a férfi fenék ingerlése ide tartozik - tőlem távol áll.

Bár egyébként felőlem azt gondolsz amit akarsz. De csak tudd: nem vagy mindenkinek meggyőző.

jan. 31. 15:20
 55/73 anonim ***** válasza:
25%

Urologus nem elvezetbol csinalja hanem egeszsegugyi vizsgalat miatt szoval kar idekeverni

Vagy te urologushoz jarsz ujjaztatni magad?

jan. 31. 15:21
 56/73 anonim ***** válasza:
28%

54: semmit sem igazoltál a 48-as kommentedben. A saját véleményed írtad le, most meg úgy hivatkozol rá mint valami objektív igazságra.

A G-pontot ne keverd össze a repülő csészealjakkal, ez nagyon nem az a téma amiben van aki hisz, van aki meg nem. Anatómiai tény a létezése, megdöbbentő, hogy olyannyira meg akarsz győzni mindenkit az igazadról, hogy még a valóságot is képes vagy eltorzítani vagy megkérdőjelezni. Vagy szerinted a Föld is lapos? A válaszaid pontozása pedig jól példázza, hogy az általad összehordott tévképzetek mennyire meggyőzőek mások számára.

jan. 31. 15:46
 57/73 anonim ***** válasza:
0%

"A válaszaid pontozása pedig jól példázza, hogy az általad összehordott tévképzetek mennyire meggyőzőek mások számára."

Semmit sem bizonyítottál ezzel. Mert ha bemegyek a vallásrovatba az evolúcióról vitázni, és a sok neoprotestáns lepontoz, az nem azt jelenti, hogy az általam képviselt igazság hamis, csak azt, hogy számukra válallhatatlan, mert a meggyőződésükkel nem tudják összeegyeztetni. Itt ugyanez a helyzet. Egyébként sincs a rovatlakók véleményének semmilyen súlya, figyelembe véve, hogy egy részük milyen ember. De amíg engem olvasnak, legalább kapnak egy másik alternatívát.

Ami a G-pontot illeti:

Budai Lotti a Rizsporos hétköznapok című művének a 3. kötetében, ami a női szexualitást dolgozza fel, elvitatja a G-pont létezését. De talán nem alaptalanul:

"Ernst Gräfenberg első publikációja óta azonban a G-pontot anatómiailag nem sikerült stabilan meghatározni, orvosi bizonyíték nincs a létezésére, ezért az idegekkel gazdagon átszőtt "gyönyörgomb"-ot, az állítólag 8,1 milliméter hosszú és 3,6 milliméter széles G-pont létét, sokan inkább a tudományos spekulációk és tévhitek közé tartozónak tekintik.[2][3][4]"

[link]

jan. 31. 15:58
 58/73 anonim ***** válasza:
86%

54

Ahogy te csak nőnek engeded, hogy orálisan kényeztessen, hiába tud esetleg egy pasi jobban szopni, ugyanúgy van ezzel egy olyan heteró férfi is, aki szereti, ha ingerlik az ánuszát. Ők is csak nővel hajlandóak ezt a dolgot átélni, és nem akarják soha kipróbálni férfivel. Akármennyire is jobban csinálná.

jan. 31. 16:16
 59/73 anonim ***** válasza:
0%

És mi van azzal akinek nincs ilyen G pontja? Én például nem izgulok anális módon egyáltalán, akkor én nem vagyok férfi vagy mi?

Én fordítva látom, a férfiak egy minimális része izgatható análisan, akik jó eséllyel homik, van aki tud róla van aki nem. Én az ismerőseim közül csak arról tudok, hogy szereti ha buzerálják a segglikát aki homi. Heterótól még soha nem hallottam, hogy de jól seggbeujjaztatnám magam ezzel vagy azzal a csajjal. Eleve nevetségesen hangzik egy ilyen, bárkinek elmondom ezt felnyerít mint egy ló. Olyat meg minden nap hallok, hogy de megpasznám ezt vagy azt a nőt.

jan. 31. 17:15
 60/73 anonim ***** válasza:
22%
59: korlátolt a gondolkodásmódod.
jan. 31. 21:55
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!