Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek az alább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az alább bemutatott lány viselkedéséről?

Figyelt kérdés
Interneten ismerkedtünk meg, majd pár nap beszélgetést követően jelezte úgy látja alázatos típus vagyok, igaz ez? Mondtam, hogy igen, teljes mértékben. Erre megkérdezte elmúltam-e már 18 éves amire szintén igennel válaszoltam. Aztán azt mondta kegyetlenül és könyörtelenül meg fog alázni testileg, lelkileg egyaránt ha egyetértek vele. Egyet értettem és akkor kezdetét vette egy több mint fél évig tartó meglehetősen izgalmas és élvezetes online tortúra. A figyelme mindenre kiterjedt, ahhoz is külön engedélyt kellett kérnem tőle, hogy vécére mehessek. Mindig online kellett lennem és abban a pillanatban válaszolnom kellett amikor írt mert ha nem rettenetes büntetéseket kaptam. Ha ahhoz volt kedve hajnali háromkor felkeltett, meztelenre vetkőztetett és a sarokba térdeltetett arccal a fal felé. Vagy éppen kaki-pisi munkákat bízott rám... Ennyiből már ki tudjátok találni miket művelt még velem ami tényleg rendkívüli és szórakoztató volt számomra de nyilvánvalóan Ő is élvezte. Milyen volt tehát ez a mindenféle értelemben különleges lány, mi a véleményetek róla?

ma 16:10
A kérdező szavazást indított:
Őrült volt, egyenesen elmebeteg.
Nagyon profi volt, helyesen csinálta.
Jól hangzik, ezt én is kipróbálnám.
Írj nekem privát üzenet de most rögtön...
Erkölcstelen kérdés, nem is értem.
19 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
98%

Predátor, aki anyagilag kihasználja a szexuálisan kiéhezett férfiakat.

Bepötyög valami baromságot a chatbe, miközben elhiteti veled, hogy ez a valóság.

Plusz ez a baromság valamiért megfertőzte a bdsm kultúrát is és normalizálva lett. Miközben ennek semmi köze hozzá.

Ugyanolyan hülyeség, mint amikor a tévéképernyőn keresztül küldik az energiát és műtik a gerinced.

ma 16:13
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Kamu kérdés, amiből igazából az sem derül ki, hogy mit akar megtudni a kérdező.
ma 16:34
 3/4 A kérdező kommentje:
#2: Az életemre esküszöm ez nem kamu, hanem teljesen valóságosan megtörtént, viszont sajnos csak egyszer... Amit pedig meg szereték tudni az szerintem világosan benne foglaltatik a kérdésfeltevésben, de értse mindenki úgy ahogyan akarja...
ma 21:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Beteg vagy

PAPUCS

ma 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!