Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiába tetszik külsőre a lány, ha közönségesnek találom a modorát, viselkedését, otthagyom. Ez miért van így?
Ne gondold azt h ez rossz dolog. Nagyon is jó. Legalább te nem vagy olyan pasi akinek bárki jó csak csaj legyen. Neked fontos az is h h viselkedik, beszél stb.
L
Mert ha valki igényes akkor az igényes nő is elvárás.
Van egy szint ami ala akkor sem megy az ember ha a legszebb nőröl van szó.
Sajnos nagyon sok szép nő közönséges lotyó. Az ilyennel szóba sem állnék.
Szerintem ez a normális... nem is értem. A haverjaid még dedósok ha ilyeneken röhögnek.
Egyébként senki nem áll össze normális esetben olyannal, akinek a stílusát gáznak tartjuk és csak küldőleg oke... jézusom! :D Én azon röhögök magamban - ha már itt tartunk - ha valaki képes egy idiótával együtt lenni mert annak pont olyan árnyalatu a haja amely színt én szeretem... ez nem dilettáns dolog? Ha ennyi elég lenne, azt kell hogy mondjam én sem lennék valami nagy észlény... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!