Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány azt mondja hogy ő szeretne majd gyereket. De a mostani viselkedése eléggé ribis, mikor fog lecsillapodni?
Nekem nagyon tetszik, meg a viselkedése is nagyon aranyos, csak ez a kicsapongó, nem túl őszinte, megbízhatatlan, fiúk után rohanó viselkedése nagyon taszító.
Annyira szeretném azt hogy lenyugodjon és úgy ismerkedjük.
Most 21 éves.
Ilyen az alaptermészete. Ez mindig benne lesz.
Ismerek olyat aki 45 és még mindig vadászik kapcsolatban is.
Sose lehet ezt megmondani. Van olyan lány akinek egy farok is elég egész életében, valaki abban szeret "úszni" és mindig a másikra törekszik. Esetleg ha jól kikeféltette megát és talál egy olyan pasit aki megfogja személyiségileg illetve szexuálisan is, akkor talán.
Gondolom hasonló korú lehet mint te, szerintem nem most. 25+ tól már lehet nézni a viselkedését, ha ott is ilyen marad akkor hagyni kell azt a hajót.
Mondok is pár példát. 3 lánnyal kerültem igazán közeli viszonyba, akik ilyen ribisek, folyton mással vannak stb. Itt vannak az előzményeik:
Az egyiket fizikálisan bántalmazta az apja, majd elég toxikus kapcsolatai voltak. A másiknak egy elég komoly gyerekkori traumája volt, később pedig megcsalta a férfi akitől fiatalon gyereket várt(elvetélt végül). A harmadik pedig elég rossz családi körülmények között élt, az apja börtönbe került, 16-17 évesen elköltözött otthonról, és voltak toxikus kapcsolatai is.
Az az igazság hogy a rossz családi háttér indít el egy olyan láncreakciót, aminek hatására tönkreteszik egymást az emberek lelkileg
6-os
Erre csak azt tudom mondani szerintem a töredékének vannak gondjai, akik így élnek...
Akiket én ismerek, semmi gondja a környezetében, nem volt összetörve sem, egyszerűen ragadt rá a celeb, picsa hatás és kész.
Van olyan ismerősöm, aki egy elég ismert énekesnek a húga, és 3 haverommal, egymas után keféltette meg magát (mondom már lehetne egy 4-es is nekik..), mellette drogozik pedig jól élnek, megvan mindene, a karrier sem az övé hanem a tesójáé, mégis ilyen.
Maradjunk annyiban a lányok 80%-át a tv, tik tok, insta, celebek és hasonló társai teszik olyanná amilyen, és hát erre van igény, így még azok a lányok akik normálisak, keveset sminkelnek, stb kezdenek áttérni erre, mert azt veszik észre nem kellenek senkinek (itt GyK-n is csomó ilyen kérdés van) és ez a szomorú szerintem.
Egy pár évig még ismerkedik, szaladgál a fiúk után.
NA persze azért néha meg is áll nekik . Sőt, van ott több minden is.
Igen, igen ez a traumás dolog. Persze, egyik azért ilyen mert apja megölte magát a másik meg azért mert megcsalta a pasija, harmadik azért mert szegények voltak, negyedik meg azért mert gazdagok.
Kifogás mindenre van. Az a nő aki szűz akar maradni érdekes módon nem veszti el egyik napról a másikra, ahogy az a csávó se ejt teherbe senkit aki nem szexel nővel...
Ilyen a természetük szimplán. Persze majd lehet lenyugodnak, de én nem vágyakoznék ilyen emberre, mert úgysem ismernéd meg igazán. Aztán meg ha olyan dolog derülne ki, akkor meg a kapcsolatnak simán vége van.
Ismerős is ilyen. Tipikus jó csaj volt. Rendes, kedves, szép csak hosszú kapcsolatok, majd bekattant nála valami és kidobta a több éves kapcsolatát mert neki kell a kaland, mert ő még fiatal. Azóta mint ember és mint nő is összement a szememben.
Látszik hogy semmit nem értesz a pszichológiához és még empátia sincs benned.
Amiket leírtam egyébként sem ők mondták nekem kifogásként hogy ezért viselkednek így, hanem pszichológus gyakornokként én jutottam erre a következtetésre. Ők valószínűleg nincsenek tisztában ezekkel az ok-okozati viszonyokkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!