Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lány azt mondja hogy ő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány azt mondja hogy ő szeretne majd gyereket. De a mostani viselkedése eléggé ribis, mikor fog lecsillapodni?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszik, meg a viselkedése is nagyon aranyos, csak ez a kicsapongó, nem túl őszinte, megbízhatatlan, fiúk után rohanó viselkedése nagyon taszító.

Annyira szeretném azt hogy lenyugodjon és úgy ismerkedjük.

Most 21 éves.

2021. szept. 24. 09:50
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
93%
Nekem van már 2gyerekem. Mégsem tudok megállapodni sajnos. Ilyen vagyok. Valameddig tudok hűséges maradni a pasimhoz de egy idő után kell az új az érdekes
2021. szept. 24. 12:00
 12/29 anonim ***** válasza:
59%

Hm... Miből látszik ennyire pontosan?

Minek legyen empátia bennem ilyen téren?:D Jajj szegénynek sokat dolgoztak a szülei ezért nem foglalkoztak vele ezért drogozik a másiknál meg jajj azért mert a szülei szegények voltak. Kifogás mindenre van.

"én jutottam erre a következtetésre. Ők valószínűleg nincsenek tisztában ezekkel az ok-okozati viszonyokkal."

Hát igen. Ehhez géniusznak kellett lenni, hogy egy ilyen sablont bevágj. Hm... falod a férfiakat és az apád elhagyott? Megvan az indok. Nem tudsz megbízni valakiben? Rossz kapcsolatod volt a szüleiddel/megcsalt az egyik barátod. Azért ennyit bárkit bemond aki már hallott/olvasott sablon dolgokat.

Én is előtudnám adni ezek alapján a k.va nagy pszichológust mert ezek nem mások mint sablonok amiket bedobsz.

Nem te vagy az pszichológus aki már "Dr.-i szinten van" és pszichológushoz akar járni mert nem tudja megoldani a gondjait?:D

2021. szept. 24. 12:09
 13/29 anonim ***** válasza:
90%

10

Itt van a 11-es aki legalább bevallja, hogy ilyen. Nem keni másra, hogy a társadalom tette őt ilyenné, hanem azt mondja, hogy ő ilyen. Ez legalább őszinte, úgyhogy neked köszönöm.

10 te meg próbáld meg őt is ilyen "professzionális" szinten analizálni, hogy ez amúgy nem is az ő hibája, ha már ilyen akkor legalább tudja azt, hogy nem tehet róla így pedig a cselekedeteinek a súlyát saját válláról levéve helyezze át azt másokra, hiszen ő csak a körülmények áldozata:)

2021. szept. 24. 12:12
 14/29 anonim ***** válasza:

#12 #13

:D ajánlom nektek a pestiTV-t. Ott is vannak pszichológus-tagadók

2021. szept. 24. 12:40
 15/29 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy ha egy nő szeret szexelni, akkor az miért lesz egyből mentálisan beteg ribi, meg miért "bűn". Én is szeretek. Túl sok partnerem nem volt, mert viszonylag fiatalon találkoztam a férjemmel, de amíg szingli voltam, addig azért sosem utasítottam vissza egy jó pasit.

A férjemmel vagyok 7 éve, soha nem csalnám meg. De hármasban pl szoktunk lenni, nővel is, férfival is.

2021. szept. 24. 13:03
 16/29 anonim ***** válasza:

15

Na mi a helyzet? Nem derül ki miért nem értek a pszichológiához:D Ja, de akkor mondok én is pszichológikai dolgokat. Mivel nem tudsz mit kezdeni a fentebb elhangzott dolgokkal, így igyekszel témát váltani.

Emellett próbálsz olyan szavakat a számba adni, mint a "pszichológus tagadó" ami próbál engem rosszabb színben feltüntetni. Ez pedig egy igen álságos, de hatásos dolog tud lenni ha együgyű a közönség akinek előadsz ÉS nem visszakövethető a szöveg, mert így azok számára akik nem tudják követni a dolgokat vagy a beszélgetést egyből lerombolod a képet ami rólam kialakult ezáltal önmagadat szimpatikusabba téve:) Még ezeket talán annyival kiegészíteném, hogy lehet hogy eléggé betaláltam ezekkel. Ez is lehet annak az oka, hogy próbálod elvinni másfelé a dolgokat.

Huhh ez aztán baromi nehéz tényleg:)

Viszont arra, hogy miért is nem értek a pszichológiához és ezt mitől tudod ennyire... hát az nem derül ki, ahogy az se, hogy te vagy-e az a mesebeli szakember akinek egy másik, az ő szakmájában dolgozó szakemberre van szüksége. Mintha egy burkoló egy másik burkólót hívna magához burkolni, vagy egy rendszergazda egy másikat, hogy rakja össze a számítógépét.

2021. szept. 24. 13:15
 17/29 anonim ***** válasza:
Akarom mondani 14
2021. szept. 24. 13:15
 18/29 anonim ***** válasza:

Figyelj azt gondolsz amit akarsz az összeesküvés elméleteiddel együtt. Szimplán azért írtam ezt mert egyrészt tényleg az jött le hogy pszichológus-tagadó vagy, tekintve hogy a környezeti hatásokat stb., pszichológiai dolgokat teljesen lesöpörted, hogy sablon(mint aki úgy gondolja hogy a pszichológia f@szság, ilyen hatások nem is léteznek stb.), másrészt egyértelműen kiderült hogy fölösleges veled vitázni. Mégpedig azért mert például direkt újra leírtam a #10ben, hogy nem kifogáskeresés amiről beszélek mert nem is a lányok mondták hanem én állapítottam meg. Ennek ellenére te még mindig ezt szajkóztad.

A pszichológust kereső pszichológust pedig végképp nem értem minek kevered ide és azonosítod velem. Különösen ironikus hogy teszed ezt azután közvetlen, hogy arról beszélsz hogy nem kéne a másikról való képet lerombolni:D

2021. szept. 24. 13:26
 19/29 anonim ***** válasza:

"a környezeti hatásokat stb., pszichológiai dolgokat teljesen lesöpörted, hogy sablon(mint aki úgy gondolja hogy a pszichológia f@szság, ilyen hatások nem is léteznek stb."

Léteznek környezeti hatások, de azzal validálni valamit, hogy ez történt vele akkor neki már elnézőeknek kell lenni, g.ci nagy hülyeség. Ez efféle hülyék miatt jön minden közösség azzal, hogy el vannak nyomva, mert nekik szarul megy. A valóság meg az, hogy minden közösségből van aki kiemelkedik csak azáltal is, hogy baromi sok munkát belerak valamibe...

Szerinted ha valaki szegényként nő fel akkor neki teljesen jogos, hogy kirabol másokat, hiszen neki ez a környezeti hatása vagy mi? Ja neeem, ilyenkor nem játszik, DE CSAK AZÉRT mert ez törvényileg tiltva van. Ha nem ez lenne simán rámondanád, hogy "környezeti hatás".

Van környezeti hatás, de az, hogy tesz-e ellene az egyén az rajta áll.

Elmegy hozzád Róza aki minden partnerét megcsalja és kiderül, hogy az apja otthagyta gyerekként. Majd te "rájössz" minden tudásod felhasználva, hogy emiatt nem alakul ki kötődés. Szuper. Mi van azzal, akit ugyan úgy otthagy az apja és mégis férjhez megy? Ugyan az a behatás csak túl tudta magát tenni ezen, tehát nem törvényszerű, hogy ettől jobban csalni fogja a másikat, szimplán személyiség függő.

Kifogásokat pedig tökmindegy ki keres. Jelen esetben te:)

"és azonosítod velem" Egy igen/nem kérdést feltettem amire nem érkezett válasz:)

"Különösen ironikus hogy teszed ezt azután közvetlen, hogy arról beszélsz hogy nem kéne a másikról való képet lerombolni:D"

huhaaaaa

Senki nem beszélt erről. Én csak elmondtam mi áll emögött a pszichológusunknak:)

A különbség kettőnk között, hogy míg te szándékosan a "számba adod a szavakat", addig én szimplán annak fényében válaszoltam, hogy nem adtál választ egy eldöntendő válaszra hanem kitértél:)

Vagy ön hogy tanulta? Kitérő válasznak mi az oka vagy milyen okai lehetnek?:) Véletlenül sem a kényes témára való tapintás?

Jöhet a válasz persze, hogy "jajj hát kifelejtettem". De ahogy láttam/látom egy kérdésemre se került válasz (most az utolsót leszámítva persze), tehát eléggé szelektív válaszadás volt:)))

2021. szept. 24. 14:04
 20/29 anonim ***** válasza:

Nem te vagy az a retardált aki folyton ugyanazt mondogatja és nem képes semmit felfogni a másik mondandójából?

Csak egy igen/nem kérdést tettem fel :*

2021. szept. 24. 15:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!