Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ezt egyensúlyba rakni?
Figyelt kérdés
A férjem panaszkodik, hogy kevés a szex, az intimitás. Viszont ha hazaér tv bekapcs akár hajnal 1-ig is nézi. Én közben főzök, foglalkozok a gyerekkel (tanulunk, olvasunk). Estére elfáradok, mert dolgozni is járok. Éjszaka többször ébredek a stressz miatt. Mindeközben a férjem van, hogy egész hétvégén fekszik, alszik, és hétköznap délután is, ha nem a tv-t nézi, mert neki regenerálódni kell, és miattam szar az élete. Szinte azt várná, hogy 0-24-ben szolgálatban legyek mellette, mert {úgy fogalmazott}, hogy neki igényei vannak! Nekem meg csak kötelezettségeim? Más házasságban, ez hogy megy? Mert el akarja velem hitetni, hogy én vagyok a szar anya, és feleség. Szexben is mindig csak ő van elöl: orális szex minden alkalommal. Úgy gondolja, hogy fekszik az ágyon, büdös zokniban, nyálszagú pólóban álló farokkal, én meg ettől beindulok és kénye kedve szerint lesz@pom. A szexen kívül semmi közöset nem akar. Ha valami nem úgy van ahogy ő akarja akkor meg veszekszik, csenddel ver. Azzal fenyeget, hogy elválik és keres egy másik nőt, mert én gyagyás vagyok. Reggel munkába menet is nem elköszön, hanem ilyen hülyeség, hogy megint megúsztad a szexet. Délután, ha hazaérünk se egy szia, hanem este lesz@psz? Nem akarja felfogni, hogy így nem lehet, ahogy elképzelni. Másnál ez, hogy van? Mennyi időt tudok egymásra szánni, minden nap van szex?jan. 30. 13:19
11/14 anonim 

válasza:

Itt az oldalon a férfiak többsége azon panaszkodik, hogy mindent megtesz otthon, kiveszi a részét a házimunkából és még így sem kap elég szexet az asszonytól. Te meg leszopod az igénytelen férjedet, mert nem vert még meg. Hát esküszöm, hogy nem értem meg az embereket.
12/14 anonim 

válasza:

Kérdező, azt elmondanád, hogy miért mentél egyáltalán hozzá?
13/14 anonim 

válasza:

Jaja, nem láttad előre hogy milyen a személyisége??? S még bevállaltad a gyereket is... T'dod van olyan állapot amikor már jobb a válás mint a megtartás, a sz.rhoz való ragaszokdás.
14/14 anonim 

válasza:

Gondolom gyerek előtt ő volt a mintaférj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!