Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ezt egyensúlyba rakni?
Figyelt kérdés
A férjem panaszkodik, hogy kevés a szex, az intimitás. Viszont ha hazaér tv bekapcs akár hajnal 1-ig is nézi. Én közben főzök, foglalkozok a gyerekkel (tanulunk, olvasunk). Estére elfáradok, mert dolgozni is járok. Éjszaka többször ébredek a stressz miatt. Mindeközben a férjem van, hogy egész hétvégén fekszik, alszik, és hétköznap délután is, ha nem a tv-t nézi, mert neki regenerálódni kell, és miattam szar az élete. Szinte azt várná, hogy 0-24-ben szolgálatban legyek mellette, mert {úgy fogalmazott}, hogy neki igényei vannak! Nekem meg csak kötelezettségeim? Más házasságban, ez hogy megy? Mert el akarja velem hitetni, hogy én vagyok a szar anya, és feleség. Szexben is mindig csak ő van elöl: orális szex minden alkalommal. Úgy gondolja, hogy fekszik az ágyon, büdös zokniban, nyálszagú pólóban álló farokkal, én meg ettől beindulok és kénye kedve szerint lesz@pom. A szexen kívül semmi közöset nem akar. Ha valami nem úgy van ahogy ő akarja akkor meg veszekszik, csenddel ver. Azzal fenyeget, hogy elválik és keres egy másik nőt, mert én gyagyás vagyok. Reggel munkába menet is nem elköszön, hanem ilyen hülyeség, hogy megint megúsztad a szexet. Délután, ha hazaérünk se egy szia, hanem este lesz@psz? Nem akarja felfogni, hogy így nem lehet, ahogy elképzelni. Másnál ez, hogy van? Mennyi időt tudok egymásra szánni, minden nap van szex?jan. 30. 13:19
1/14 anonim 

válasza:

Miért vagy vele ezek után még egyáltalán? Mi vonz téged egy ilyen pasiban?
2/14 anonim 

válasza:

"Azzal fenyeget, hogy elválik és keres egy másik nőt, mert én gyagyás vagyok."
Nem vagy normális, hogy nem adod rá a kabátot…
Mi az, ami mégis vonz és mellette tart?
3/14 anonim 

válasza:

Ilyen idióta nőt ritkán látni mint amilyen te vagy ! Ne haragudj a fogalmazásért de az vagy . Már rég ott kellett volna hagyni ezt a fszt .Sajnállak érte komolyan senki nem érdemel ilyen életet
4/14 anonim 

válasza:

A szex fontos, de ennek kölcsönösnek kell lennie. Mint ahogy a háztartásban végzett feladatoknak is, ha mindkét fél dolgozik. És a szex nem abból áll, hogy te leszopod. Megteheted, ha ő is kinyal, ha te meg azt kívánod, de utána legyen normál szex is. A higiénia viszont ettől függetlenül alap. A lustaságnak pedig ehhez nincs köze, ha ő otthon tévézik meg döglik, akkor ott más baj is van. De főleg az, hogy te ezt eltűröd. De erre nem a szexmegvonásnak kell lennie a büntetésnek, hanem egy hasonló dolognak. Annak meg szerintem örülj, ha el akar válni, jobban is járnál ha otthagyna. Szóval egyezz bele, aztán majd ő fog pislogni, hogy magának kell vernie a lompost. Hidd el, érdemes. Mondj neki igent a válási szándékára, mert csak a szája nagy, ilyen mentalítással úgysem fog még egy hozzád hasonló balekot találni, úgyhogy rövid úton meg fogja magát gondolni és a végén még ő fog laposkúszásban könyörögni neked, és te akkor felhozhatod majd a feltételeidet, a problémáidat, hogy visszafogadod, de csak akkor ha ő is megteszi azt, amit te elvársz.
5/14 anonim 

válasza:

Az előttem szólók leírták a lényeget. Ez így nem normális. Nálunk van szex szinte minden nap, de minden másban is megosztozunk és a szex nem a leszopást jelenti. Néha van, hogy nekem nincs annyira kedvem, de mivel szeretem, megértem őt és lefekszem vele akkor is, ha érzem, nekem nem fog összejönni, de ez nem okoz gondot, mert tudom, hogy szeret és nam csak a szexre kellek neki. Viszont nálunk a férjem is kiveszi a részét a házimunkában, és nincsenek olyan dolgok, mint amit leírtál. Egy normális kapcsolatban a dolgok kölcsönösek és a feladatokon is megosztoznak az emberek. Ha pedig azzal jön, hogy keres egy másik nőt, akkor keressen, mert ezek szerint nem rád van szüksége, hanem csak szádra meg a puncidra aminek részéről tök mindegy, hogy ki a gazdája. Ez pedig így nem egy párkapcsolat, amit érdemes lenne fenntartani.
6/14 anonim 

válasza:

Ezt esküszöm rossz volt olvasni. Én már rég nem lennék vele. Ennél már egyedül is sokkal jobb.
Hálát adok, hogy jó férjem van.
7/14 A kérdező kommentje:
6 Ő pedig ragaszkodik, hozzá, hogy jó férj mert nem iszik, nem szórja a pénzt, meg nem vert még meg.
jan. 30. 14:04
8/14 anonim 

válasza:

Csak egy lusta, önző tahó. Ne haragudj de semmibe sem néz téged. 6.voltam.
9/14 anonim 

válasza:

#7: És ezt te is így gondolod? Attól jó egy férj, hogy nem verte meg MÉG(!) a feleségét? Szerinetm hagyni kellene, hogy ezt másnak bizonyítsa be, mert azért akinek egy kicsi önbecsülése is van, annak ez kevés a jó férj definíciójához.
10/14 anonim 

válasza:

Adnék én neki a szart ki taposnám a rohadékból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!