Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A feleségem nyitott kapcsolato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem nyitott kapcsolatot akart és nem hajlandó lemondani róla, mit csináljak?

Figyelt kérdés

29 éves vagyok, a párom 25 éves. 2 éve vagyunk házasok. Sajnos a házasság 1 évében kiderült hogy cukorbeteg vagyok emiatt merevedési zavaraim lettek.

Megbeszéltük hogy nyitott kapcsolatra váltunk és tarthat szeretőt mellettem, de csak a tudtommal és áldásommal. Ez egy ideig ment is, nem volt gond. Havi 1x eljött a szeretője, együtt voltak, én is ott voltam, még élvezni is tudtam.

Mostanra ez odáig fajult hogy heti több alkalommal is eljár, nem ér haza időben, ha kérdezem hol járt akkor meséket talál ki pedig érzem és látom rajta hogy szexelni volt, mert megváltozik a tekintete, mozgása , illata stb.

Elárulva érzem magam és megcsalva, miért nem tudja betartani a szabályokat?

Elválni nagyon macera és ráfizetés lenne, mert 2 hitelt vettünk fel.

tegnap 11:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%

Merevedési zavarral is lehet szexelni, csak meg kell tannulni a technikáját. Elégítsd ki orálisan úgy a feleséged, hogy ne akarjon máshoz járni és utána tedd be neki, még ha nem is vagy teljesen merev.

Az nem megoldás, hogy szuabályokat hozol, majd számonkéred, amiért igénye van neki is a szexre.

tegnap 15:07
 12/14 anonim ***** válasza:
56%
Szóval te a pénz miatt vagy vele? Mert a hitel miatt macerás lenne válni? Szánalmas.
tegnap 15:08
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A hasonló nyitott kapcsolathoz erős érzelmi kötődés és teljes bizalom kell. Különben nem működik, ez itt nincs meg.

Ismerek párokat, akik szintén impotencia miatt házibarát, swinger útján oldják meg. Ott viszont a feleség teljesen betartja a játékszabályokat, soha nem találkozna senkivel kettesben.

Megjegyzem, havi 1x látogatás... hát egy egészséges, huszonéves nőnek ez édeskevés! Többször kellett volna mennie a házibarátnak, vagy többet kellett volna bevonnotok - ha több emberrel dug akkor kisebb az esély, hogy elkezd valakihez kötődni. Most már leginkább csak egyvalakihez húz, s az sajna nem te vagy :(

tegnap 17:30
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
#11 csicseriborsóból is lehet fasírtot csinálni, meg babpüréből is majdnemhúst, de mégsem ugyanaz! Egy húsevőnek kevés lesz. Aki a dugást szereti (márpedig a nők többsége ugyanúgy mint a férfiak) annak kevés ha mindig csak orál van, vagy félmerevvel próbálnak szöszmötölni.
tegnap 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!