Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem nyitott kapcsolatot akart és nem hajlandó lemondani róla, mit csináljak?
29 éves vagyok, a párom 25 éves. 2 éve vagyunk házasok. Sajnos a házasság 1 évében kiderült hogy cukorbeteg vagyok emiatt merevedési zavaraim lettek.
Megbeszéltük hogy nyitott kapcsolatra váltunk és tarthat szeretőt mellettem, de csak a tudtommal és áldásommal. Ez egy ideig ment is, nem volt gond. Havi 1x eljött a szeretője, együtt voltak, én is ott voltam, még élvezni is tudtam.
Mostanra ez odáig fajult hogy heti több alkalommal is eljár, nem ér haza időben, ha kérdezem hol járt akkor meséket talál ki pedig érzem és látom rajta hogy szexelni volt, mert megváltozik a tekintete, mozgása , illata stb.
Elárulva érzem magam és megcsalva, miért nem tudja betartani a szabályokat?
Elválni nagyon macera és ráfizetés lenne, mert 2 hitelt vettünk fel.
Pedig nincs más, mint a válás. Meg a betegséged kezelése. Sose engedj szabadjára így senkit se, mert megrészegedik tőle.
30N
Hát ez szívás! Én tuti nem mentem volna bele semmiféleképp sem !
A csaj átvert Rájött hogy neki ez így teljesen jó! Egy biztos fedezet vagy neki még ha nem is szex terén!
Szerintem mihamarabb Szabadulj tőle mert még jobban rámegy a gatyád is!
Őszintén menny oda egy tükör elé És valld be magadnak ezt elbasztad Nem kellett volna belemenni. :/
Szerintem engedd el nem fog megváltozni!!! Sajnos igen van ilyen
Ha nem engedte volna el is ez lett volna a vége.
Nekem is voltak már ilyen nőim, hogy cukorbeteg volt a férj és hát hosszútávon kezdték unni és az lett a vége, hogy bepasiztak. Pedig a pali nem engedte.
Nagyon sajnálom, hogy beteg vagy. Hát itt már nem tudod megfogni a gyeplőt. És őszintén nagyon fiatal még, valószínű nem is szeret igazán, akkor nem kanászosodott volna ennyire el.
Én csak egy megoldást látok, mégpedig a válást. Így tönkre fogsz menni teljesen. Kitartást!
Nem értem, hogy ha már mint a gyaloggalopban két kezed két lábad levágták miért akarsz még mindig harcolni? Szerintem nem jó taktika.
Egyetlen esélyed ha nem csak a hitel miatt van veled hanem emberileg is értékel, úgymond szeret. Viszont ezek a szabályok baromságok, pláne szabálynak előadva, látod, hogy tehetetlen vagy. Ne szabály legyen, hanem legyél a cinkosa, barátja. Ne haragudj azért ha félremegy hanem örülj neki, hogy élvezte. Ha erre rá tudtok szokni, ha rájön, hogy sokkal jobb ha elmondja mint titkolja és tudsz ekkorát fordulni (még ha belül meg is szakadsz) akkor esetleg közeledni fogtok. Mert ez így csak távolodás.
Viszont bármilyen verzió is van, mindig benne lesz a pakliban, hogy beleszeret valakibe és akkor tök mindegy lesz mit csináltál, el kell fogadni a vereséget.
Amúgy a potenciád az teljesen annyi? semmi remény a javulásra?
A #6-osnál a pont, akkor is megtörtént volna a félrelépése ha nem ad rá engedélyt. A szexualitás egy alapvető, erős vágy, igény, olyan mint az éhség. Ha otthon nem kapsz eleget akkor idővel egyre erősebb a csábítás, hogy máshol is falatozz.
Az általad is ismert szeretője korrekt, valószínűleg nem ő lesz a ludas hanem olyan akit nem ismersz. Megcsalt volna akkor is, ha nincs a "hivatalos" házibarátotok. S úgy tűnik kezd érzelmileg is kötődni hozzá. A feleségednek már fontosabb hogy az általad nem ismert szeretőjével fenntartsa a viszonyt, mintsem hogy te mit gondolsz.
Rossz hírem van barátom - ennek a kapcsolatnak már reszeltek! Váljanak szét útjaitok, ő is megkapja amire vágyik, te pedig tudsz keresni olyan párt akinek szintén nem fontos a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!