Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen lesz igy a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lesz igy a szex?

Figyelt kérdés

152 cm vagyok, vékony-sportos a magam 47 kilojaval.

Megismerkedtem egy sráccal neten.

Kiderült, hogy sportol, úszik, fut, de 187 cm-es.

Ma taliztunk elsőnek,nagyon szimpi nekem, helyes, szivesen vennék folytatást.

Kicsit félek viszont, egy misszionárius poznal gyakorlatilag eltunok alatta.

Milyen tapasztalatok vannak?

Szívesen meghallgatnam

Köszönöm!

tegnap 18:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Azt elfelejtettem leírni, hogy nálatok biztosan nem lesz probléma, ha megvan az összhang. A férfiakat általában izgatja, ha egy alacsonyabb lány van neki kiszolgáltatva :D

tegnap 20:48
 12/20 anonim ***** válasza:

3. Agyban nem vagy érettebb a 0

10 éves lányodnál az biztos... Tényleg ki kell röhögni a másikat mert alacsony? Szánalmas.

tegnap 21:35
 13/20 anonim ***** válasza:
192 cm vagyok volt 155 cm magas párom, semmi probléma nem volt a szexben, sőt :)
tegnap 23:05
 14/20 anonim ***** válasza:

Legalább számolni tudnál.

A különbség 35 cm, akkor a puncidtól felfelé 17 cm, lefelé is kb annyi cm. az eltérés.

Na most ha rád fekszik akkor kb 10 centivel lejjebb kell lenni a férfinak hogy betegye.

Akkor már látod hogy a fejeteknél kb 5-6 centi lesz az eltérés csak.

De ha te rendesen kinyújtod a felső tested már semmi különbség se lesz köztetek.

ma 05:19
 15/20 anonim ***** válasza:

12. Azon nevettem, hogy a lányom magasabb. Nem a kérdező méretére vonatkozott a nevető emoji. Nem mindenki rosszindulatú aki itt válaszol.

És alatta semmi rosszat vagy bántót nem írtam. Az öcsém felesége is ekkora és tök jól megvannak.

ma 06:53
 16/20 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem lesz gond. Esetleg majd jól meglovagolod.
ma 07:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Barátnőm 159 cm, én 190. Sosem volt gond az ágyban ez. Mellesleg pont az a jó, hogy missziben magam alá tudom temetni, van ebben valami izgató neki is, nekem is. Volt már 180 centis barátnőm is. Semnivel nem volt másabb a szex pusztán a magassága miatt.
ma 07:55
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha esetleg mégse jönne össze a dolog a sráccal és nem lesz kapcsolat az ismerkedésből, akkor szívesen megismernélek. :D
ma 09:54
 19/20 anonim ***** válasza:
Ahogy én is, tudnám élni, ahogy átkulcsolsz a derekam körül, miközben golyókig a nedves puncidban merülök el. 😇
ma 09:55
 20/20 anonim ***** válasza:

Emberek! Ugye felfogtátok, hogy valószínűleg rövid határidőn belül lefekszenek egymással és ha mégsem jönne össze, nem innen fog partnert választani a kedves kérdező?

Ne éljetek álomvilágban!

ma 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!