Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lesz igy a szex?
152 cm vagyok, vékony-sportos a magam 47 kilojaval.
Megismerkedtem egy sráccal neten.
Kiderült, hogy sportol, úszik, fut, de 187 cm-es.
Ma taliztunk elsőnek,nagyon szimpi nekem, helyes, szivesen vennék folytatást.
Kicsit félek viszont, egy misszionárius poznal gyakorlatilag eltunok alatta.
Milyen tapasztalatok vannak?
Szívesen meghallgatnam
Köszönöm!
Előző vagyok
Azt elfelejtettem leírni, hogy nálatok biztosan nem lesz probléma, ha megvan az összhang. A férfiakat általában izgatja, ha egy alacsonyabb lány van neki kiszolgáltatva :D
3. Agyban nem vagy érettebb a 0
10 éves lányodnál az biztos... Tényleg ki kell röhögni a másikat mert alacsony? Szánalmas.
Legalább számolni tudnál.
A különbség 35 cm, akkor a puncidtól felfelé 17 cm, lefelé is kb annyi cm. az eltérés.
Na most ha rád fekszik akkor kb 10 centivel lejjebb kell lenni a férfinak hogy betegye.
Akkor már látod hogy a fejeteknél kb 5-6 centi lesz az eltérés csak.
De ha te rendesen kinyújtod a felső tested már semmi különbség se lesz köztetek.
12. Azon nevettem, hogy a lányom magasabb. Nem a kérdező méretére vonatkozott a nevető emoji. Nem mindenki rosszindulatú aki itt válaszol.
És alatta semmi rosszat vagy bántót nem írtam. Az öcsém felesége is ekkora és tök jól megvannak.
Emberek! Ugye felfogtátok, hogy valószínűleg rövid határidőn belül lefekszenek egymással és ha mégsem jönne össze, nem innen fog partnert választani a kedves kérdező?
Ne éljetek álomvilágban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!