Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi nettó 500as kereset milyen lányok felszedéséhez elég már?
Figyelt kérdés
tegnap 10:00
11/19 anonim válasza:
Ez szerintem attól függ hogy hol élsz
Ha faluban kisvárosban ahol pl az emberek többsége olyan kevés bérből èl hogy ott ha valaki már havi Nettó 200-250 ezret megkapja az jó pénznek számít ahhoz képest a havi nettó 500 ezerre kiugrik az emberek szeme hogy aztaa
Hidd el tudom faluról származom.
Mikor Budapeste kerültem 1 éve csak néztem ki a fejemből mikor 1.700ft/óra bért ajánlották egy kifőzdében. Hogy mi van lehet ennyit keresni ? Nálunk 560ft/óra volt a konyhán a bér. És ugyanúgy a beled kidolgoztad .
N
12/19 anonim válasza:
Balatonnal meg 2500 az oraber igaz csak nyaron 3 honapra
13/19 anonim válasza:
De nem keresel annyit hogy kitartson a következő szezonra max megveszed a tüzelőanyagot télre azt jónapot kívánok
14/19 anonim válasza:
Ha a pénzeddel akarsz csajozni akkor a normális nőket alapból kizárhatod, maradnak a k.rvák és a golddiggerek, sugarbabyk. Ezeknek meg változó az ára, havi 500k-ért már nagyon jót lehet kapni, de ha az 500k-ból élsz és csak havi 100k-t akarsz ráfordítani... hát azért már kb. semmilyent, vagy ha igen olyan is lesz a színvonala.
17/19 anonim válasza:
Csajozni elég, azonban családod alapítani vonzó nővel na az már necces... :D
18/19 anonim válasza:
Margitkához a röjtökmuzsaji TSZ fejőjéhez elég.
19/19 anonim válasza:
Ha bamba vagy kereshetsz milliókat is, az is kevés lesz. Ez a felfogás nem igazán jó:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!